Carire Opublikowano 18 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2013 dzinkins, robiłeś jakieś porównanie go z np. shieldem lub concorsusem?
Kr3t Opublikowano 18 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2013 Panowie dużo tutaj piszecie o poceniu się Zymoli, ktoś miał takowe doświadczenie z Titaniumem ? Właśnie stałem się szczęśliwym nabywcą tego towaru o i musze pogłębić lekture aplikacji tegóż to wosku Słabo mi pasuje leżakowanie tego wosku w chłodnym garażu przez dłuuuższą chwile gdyż auto non stop śmiga, a i garażu brak
kupusso Opublikowano 18 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2013 Aplikacja standard, nakładasz na dwa elementy, pierwszy polerujesz, nakładasz na trzeci i drugi polerujesz etc. Zgodnie z instrukcją z opakowania - "Do not allow Zymol Titanium Wax to entirely dry before wiping" Na twoim kolorze (mam na myśli Ibizę) skutki pocenia nie będą, aż tak widoczne. Chwilę po aplikacji możesz przelecieć auto QD i na pewno pomoże.
Kr3t Opublikowano 18 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2013 kupusso, heh widze ze kolega kojarzy auto więc miło No nic, trzeba będzie testowac Dzięki !
kubik Opublikowano 18 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2013 Dzisiaj zrobione 300km od aplikacji husarii,cały dzień na słońcu i ani ,,kropli potu" Jednak ta chemizacja czasem nie taka zła Był grany bezdotyk,jest dobrze Zaraz zrzucę jakieś foto i małe video
Carire Opublikowano 18 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2013 dawaj a nie gadaj tylkow w HD proszę
kubik Opublikowano 18 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2013 Tak to wygląda,jak na szybką robotę jestem w końcu usatysfakcjonowany Nie będzie długodystansowego testu,bo jakiś w sierpniu będzie full stage
Griffe Opublikowano 18 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2013 Husaria jak dla mnie ma jedne z lepszych ingow
kubik Opublikowano 18 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2013 Husaria jak dla mnie ma jedne z lepszych ingow Sonax to to nie jest,ale daje radę A tak serio,to naprawdę co ostatnio nie kładłem,to jakoś nie byłem do końca zadowolony,coraz częściej spoglądając w chemiczną część półki,Husaria trochę podniosła mnie na duchu
Geno Opublikowano 19 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2013 Ostatnio nakładałem pierwszy raz Shielda - robi robotę. Docieranie ? W porównaniu do mojego kochanego Carbona - ekstra Wygląd też, a zapach podczas aplikacji ?
Carire Opublikowano 19 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2013 geno, a gdzie jakieś fotki ja się pytam? na czym go kładłeś?
Geno Opublikowano 19 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2013 Na topielcu, więc za długo nie poleży, bo sól paruje z lakieru. Nie było czasu na zdjęcia, szybki wash&wax w MX Nowicki
g.pajak Opublikowano 19 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2013 kończę z samplerkami i szukam jednego, dużego wosku ogólnie mam do wyboru: 1. Zymol Glasur 2. Zymol Ital 3. SV Shield 4. SV Zuffenhausen, Blau-Weiss, Scuderia - tutaj między tymi 3 zdecyduje zapach . Kamil ja tam ekspertem drogich woskach nie jestem, bo próbowałem tylko trzy różne Ale mogę powiedzieć, że nie żałuję na razie ani złotówki wydanej na Shield'a. W porównaniu do Z. Concorso i Glasur nie poci się w ogóle (jestem po 2 smarowaniach). No i drugi argument pomiędzy Z i S to HDC, z którym ja na pewno się nie zaprzyjaźnię [ Dodano: 19 Lipiec 2013, 15:53 ] Husaria trochę podniosła mnie na duchu No ładnie, ładnie ta Husaria wygląda , panie spamerze Niestety już nie moja półka cenowa Ciekawe ile poleży
kubik Opublikowano 19 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2013 Niestety już nie moja półka cenowa No ja mam 1wszą edycję,kiedy była niechcianym kaczątkiem,ale patrzę,że trzeba zapasy robić 2ga edycja...droga impreza
Administrator Evo Opublikowano 19 Lipca 2013 Administrator Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2013 Niestety już nie moja półka cenowa Jeden z "lepszch" manewrów firmy Polishangel, czyli jak z 300 kilkdziesięciu zł zrobić z dnia na dzień 1200 zł, bez żadnej konkretnej przyczyny
siwy49 Opublikowano 19 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2013 W porównaniu do Z. Concorso Chyba Z. Concours bo Concorso SV.
Moderator Eryczek Opublikowano 19 Lipca 2013 Moderator Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2013 Jeden z "lepszch" manewrów firmy Polishangel, czyli jak z 300 kilkdziesięciu zł zrobić z dnia na dzień 1200 zł, bez żadnej konkretnej przyczyny To chyba niedokładnie wczytałeś się w ofertę Za te 900 zł dostajesz dodatkowo "eleganckie etui" Swoją drogę, faktycznie wielka szkoda . Husaria i SkyFly to świetne woski. Dystrybutor na Polskę wykonał kawał dobrej marketingowej roboty w rozpropagowaniu ich a tu taki nóż w plecy od producenta - szkoda
kubik Opublikowano 19 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2013 Fakt Wart każdej złotówki w pierwszej edycji,a w drugiej? No cóż,jeszcze mnie nie stać na woski za XXXX zł
Yasiek Opublikowano 19 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2013 Tak mi się właśnie wydawało jak wczoraj oglądałem Husarię na Polishangel, że wcześniej ona niecałe 400 kosztowała Kto te ceny dyktuje to nie wiem
Moderator Eryczek Opublikowano 19 Lipca 2013 Moderator Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2013 Yasiek, sądzę że za aktualne ceny odpowiada Pan Aloizy (spolszczone imię ) http://www.polishangel.net/collections/ ... -of-colors A co do cen to o ile się nie mylę to za 389 zł było 75 ml a za 719 zł - 150 ml. Od tego były rabaty forumowe...
g.pajak Opublikowano 19 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2013 W porównaniu do Z. Concorso Chyba Z. Concours bo Concorso SV. Of kors, chodzi mi o Zymol Concours siwy49, już chyba drugi raz mnie łapiesz na tym o ile mnie pamięć nie myli Muszę gdzieś nad łóżkiem kartkę sobie przykleić i codziennie przed uśnięciem czytać parę razy: ...Zymol Concours Zymol Concours Zymol Concours Zymol Concours Zymol Concours Zymol Concours... [ Dodano: 19 Lipiec 2013, 17:23 ] PS> Eryczek, zdjęcie Pana Alojzego się nie ładuje...
mario Opublikowano 19 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2013 Mnie wzięło na zymol concours. Położyłem tydzień temu na maskę i przednie błotniki. Wcześniej oczywiście glinka, mycie (zymol i sv w jednym wiadrze), hdc. Przez tydzień auto przejechało ok. 25 kilometrów i codziennie wieczorem spryskiwane wodą na bezdotyku, raz z szmponem carbath z pianownicy. Nie wycierałem. Trzy myjnie bezdotykowe mam kilkaset metrów od domu Dziś umyłem auto szamponem jużprofesjonalnie (znów car bath i zymol clear, rękawica car pro, ręcznik waflowy sv). Wosku jakby przez tydzień nie ubyło. A mimo to jeszcze raz wieczorem dałem jedną warstwę z. concours. WNIOSKI: wydaje mi się że to był strzał w 10. Wosk jakby dostał jeszcze większego kopa. Ale na razie to look z garażu . Rano sprawdzę w słoneczku. Przy okazji zrobiłem przedni zderzak: glinka, hdc i po raz pierwszy zymol detail. Look też mega. Mam wrażenie, że lekko przyciemnia lakier, ale może to złudzenie. Mam pytanie do Was. Czy, po 24 godzinach dać trzecią jedną warstwę concours i drugą deaila? A może wzmocnić Filed Glaze Zymola? Da się zrobić jeszcze większy look niż dwie warstwy wosku?
pushkarev90 Opublikowano 20 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2013 mario, dwie warstwy wystarczą. Motto forumowe lepiej dwie cienkie warstwy niż jedna gruba Dodatkowy "wet look" to tylko po korekcie lakieru, kolejne warstwy wosku przedłużają tylko jego żywotnośc. Field Glaze po mycu psiknij i będzię lux
kamilgt Opublikowano 20 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2013 kończę z samplerkami i szukam jednego, dużego wosku ogólnie mam do wyboru: 1. Zymol Glasur 2. Zymol Ital 3. SV Shield 4. SV Zuffenhausen, Blau-Weiss, Scuderia - tutaj między tymi 3 zdecyduje zapach Ok, postanowiłem, że do mojego arsenału dołączy Zymol Ital Teraz tylko czekam aż pojawi się w Car Spa i rozbijam świnkę
Griffe Opublikowano 20 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2013 Dla mnie Husaria jak przyszla z pierwszej edycji byla niemilym zaskoczeniem. Zapach mial byc powalajcy a przy Z czy SV cieniutko, jakies kolorowe grudki itp. Teraz to jeden z ulubionych woskow. Must have
Rekomendowane odpowiedzi