Skocz do zawartości

Rysa przez cały bok Honda CR-V IV - kto dobrze zrobi zaprawkę Wrocław

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czołem wszystkim. Kilka lat temu uważnie śledziłem forum, choć nie udzielałem się za bardzo. Ale co się nauczyłem i pojeździłem na maszynie to moje :). Potem urodziły się dzieci i wolny czas znikł. 🙂

Ale wracając do tematu - znajomemu jakiś "uprzejmy" człowiek przeorał cały bok w Hondzie CR-V. Wiele razy widziałem na forum zaprawki po takich przygodach ogarnięte na poziomie - czyli właściwie nie było śladu po twórczości owego "uprzejmego".

Czy możecie polecić kogoś we Wrocławiu lub okolicach, kto ogarnia takie sprawy na odpowiednim poziomie?

Z góry dziękuję za pomoc.

toydols

BTW: foto niestety w słabej jakości, bo tylko takie dostałem. Krecha jest co najmniej do podkładu jak nie do blachy 😞

2.jpg

1.jpg

• Moderator
Opublikowano

Gruba krecha.

Domowym sposobem mozna by tak:

13 godzin temu, Gozdziu23 napisał:

Nie widziałem, nigdy aby na tym kolorze, dało sie zrobić zaprawke, tak aby to było nie widoczne. Raczej lakiernik, żadne ssry i inne nie podejdą moim zdaniem

Ano, zawsze zostanie ślad.

• Lubię to 3
Opublikowano

Na każdym UNI to tak, ale nie na szarościach i srebrach to jest totalna katastrofa i szkoda sie wgl zabierac, lakier po wyschnięciu bedzie albo jasniejszy albo ciemniejszy przez co bedzie rysa ale w innym kolorze. Człowiek się narobi a efekt nie bedzie chociaż o 20% lepszy od tego co jest.

Podpowiem wam że UNI robi się jeszcze szybciej, odtłuszczamy kupujemy lakier z utwardzaczem, kladziesz pedzlem na bogato czekasz az wychnie dosyc długo, scinasz scinakiem festoola i koniec. Ewentualnie od razu pędzelkiem w miare równo i jedynie pod polerować i wuala szek