patryk1267 Opublikowano 4 Listopada 2021 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2021 Witam. Może ktoś mi powiedzieć co sie stało z tymi alufelgami ? Dlaczego tak wyglądają po dwóch latach leżenia w garażu . Jak mam sie tego pozbyć ? Próbowałem pastą polerska ale nie działa …
audicoupe Opublikowano 4 Listopada 2021 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2021 Utleniające się oraz porysowany ALU chyba ktoś zapomniał o bezbarwnym.
patryk1267 Opublikowano 4 Listopada 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2021 Jak i czym to naprawić?
sparco0 Opublikowano 4 Listopada 2021 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2021 Toczenie CNC+ klar, lub piaskowanie i proszek.
patryk1267 Opublikowano 4 Listopada 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2021 A nie da się w domu spolerować lub zeszlifować i bezbarwnym pomalować ?
Moderator Streat Opublikowano 4 Listopada 2021 Moderator Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2021 54 minuty temu, patryk1267 napisał: A nie da się w domu spolerować lub zeszlifować i bezbarwnym pomalować ? Wyszlifowac i polakierować zawsze mozna jednak tutaj masz CNC i takiego efektu jak po CNC nie uzyskasz. Jak dla mnie felgi do regeneracji sie nadaja
Rekomendowane odpowiedzi