Dystrybutor Good Stuff Opublikowano 15 Października 2021 Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 15 Października 2021 Linia PASSION to seria stworzona dla każdego pasjonata czystego auta. To nie tylko ładnie opakowany produkt ale przede wszystkim kosmetyki świetnej jakości. Znakomicie się prezentują i jeszcze lepiej działają. Stworzone z pasji dla pasji. Interior Detailer - Quick Detailer do wnętrza posiadający cechy cleanera oraz dressingu. Jednocześnie czyści oraz zabezpiecza powierzchnie wewnątrz auta. Jest bezpieczny dla wszystkich elementów. Pozostawia hydrofobową warstwę ochronną. Dodatkowo działa antystatycznie i chroni wnętrze samochodu przed działaniem promieni UV. Idealna propozycja dla osób, które z różnych względów nie chcą używać dwóch różnych produktów żeby wyczyścić oraz następnie zabezpieczyć elementy w środku auta. Nałożony pozostawia w samochodzie przyjemny zapach męskich perfum. SPOSÓB UŻYCIA: Spryskaj mikrofibrę produktem Przetrzyj czyszczony element mikrofibrą W razie potrzeby przetrzyj element czystą mikrofibrą Link do produktu - https://sklep.goodstuff.com.pl/pl/p/Interior-Detailer-Produkt-do-czyszczenia-i-zabezpieczenia-wnetrza/308 3
Szpako99 Opublikowano 18 Października 2021 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2021 Jakie wykończenie zostawia?
Dystrybutor Good Stuff Opublikowano 18 Października 2021 Autor Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 18 Października 2021 @Szpako99Zrobiliśmy specjalnego vloga o tym produkcie. Możesz zobaczyć poniżej 3
D@ViD Opublikowano 18 Października 2021 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2021 1 minutę temu, Good Stuff napisał: specjalnego vloga To chyba specjalnie dla mnie ;d bo ten z fb to kręcony wiadrem work stuff 1
Dystrybutor Good Stuff Opublikowano 18 Października 2021 Autor Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 18 Października 2021 6 minut temu, D@ViD napisał: To chyba specjalnie dla mnie ;d bo ten z fb to kręcony wiadrem work stuff hahah tak! Obiecaliśmy poprawę i słowa dotrzymaliśmy 1
D@ViD Opublikowano 18 Października 2021 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2021 @Good Stuff Dziekuje to teraz jeszcze mi zostało aby sprawdzić ten produkt 1
keza Opublikowano 6 Grudnia 2021 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2021 W dniu 18.10.2021 o 10:30, D@ViD napisał: mi zostało aby sprawdzić ten produkt @D@ViD bierz, bardzo fajny produkt. Przyciemnienie na wysokim poziomie, u mnie na desce siedzi ponad miesiąc czasu. Efekty hydrofobowy może być przydatny w tym okresie.
penkus5 Opublikowano 6 Grudnia 2021 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2021 Wypowiem się i ja Przyciemnia naprawdę dobrze, warstwa ochronna również jest, a i chyba działa antystatycznie bo jakby mniej kurz siadał. Minusem jest to, że na black piano i ekranach zostają tłuste mazy, no ale w końcu to produkt do plastików P.S. na gumowanych elementach też super siada, a i mi przyciemnił je nawet lepiej niż pkastiki
kuman1987r Opublikowano 17 Marca Zgłoś Opublikowano 17 Marca @Good Stuff Widzę że jest nowa etykieta Interior Cliner w jednej wersji, jaki jest jej zapach? Własnie konczy mi sie wersja o zapachu granatu i chciałem kupić nową wersje ale sie wacham. Jakieś dodatkowe zminay?
Rekomendowane odpowiedzi