Dystrybutor m.k. Opublikowano 1 Lipca 2010 Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2010 Pacjent: BMW 320d Kolor: topasblau (ładny, twardy - tabliczka znamionowa mówi, że metaliczny, Du pont, że perła, a wygląda prawie jak solid) Czas pracy: ponad 17h Mycie: paleta Megsa Przygotowanie lakieru: QD Megsa i jego glinka Polerowanie: MG83 oraz trochę na przemian UC/SSR 2.5 (ciągle nie mogę uchwycić między nimi różnicy), pady zielony i pomarańczowy 3M, żółty profilowany 3M. Żółty z UC by zlikwidować hologramy Odżywianie: PB BH na niebieskim padzie 3M Wosk: #476 nakładany dłonią (lakier miał sporo mikroporów, a w ten sposób ładnie się topił i wnikał w strukturę lakieru) Koła (mycie, suszenie, EX-P w odstępach co godzinę - łącznie dwie warstwy na każdą felgę, N-Bold na opony) Klosze Maska przed i po Ukończony błotnik Lustereczko Finito
kiaad Opublikowano 1 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2010 Witam super :-) mam pytanko czym polerowaliście klosze ?, bo ktoś mi chyba kwasem przejechał po kloszu, że coś się wżarło :-( i jakiś biały osad pozostał. pozdrawiam serdecznie!
Dystrybutor m.k. Opublikowano 1 Lipca 2010 Autor Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2010 czym polerowaliście klosze Minęły czasy kiedy do jednej osoby zwracano się per "Wy" a ja działam w pojedynkę. Nie cackam się z kloszami, te wymagały dodatkowo zmatowienia papierem ściernym o gradacji 2500, a potem polerka z UC na padzie o średniej twardości.
Rekomendowane odpowiedzi