ValiooX Posted June 28, 2021 Report Share Posted June 28, 2021 Siemka, jako że nie mam możliwości wykonania pełnej korekty felg z zabezpieczeniem powłoką, szkoda mi też trochę pakować w nie bo prawdopodobnie to jest ich ostatni sezon u mnie, ale chciałbym ułatwić sobie mycie. Felgi mają na tyle trudny dostęp, że aplikacja przez fibre zajmuje dużo czasu, sprawdza się QW od ADBL, bo w sumie nie mam go gdzie indziej używać. Pomyślałem natomiast o zabezpieczeniu na mokro, wiem przyjdzie wam do głowy zapewne Gyeon Wet Coat itd. fakt zgadza się ale bardziej byłbym zainteresowany CarPro Hydro2 Lite. Jednakże czy znacie coś w bardziej przystępnej cenie co wytrzyma tydzień na felgach ? Myślałem o Koch PW i pakować 1:50 lub jakiś Hydrowax od CarLab czy inne takie. SG Wet Protector przerobiony, fajnie bez zastrzeżeń ale trochę tego schodzi + za tą cenę wolałbym wyżej wspomnianego Gyeona czy CarPro. Co wy byście wybrali ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
zwirek03 Posted June 29, 2021 Report Share Posted June 29, 2021 @ValiooX po Gyeon Wet coat felgi brudząc siebie masakryczne , wiem bo testowałem Link to comment Share on other sites More sharing options...
ValiooX Posted June 29, 2021 Author Report Share Posted June 29, 2021 17 minut temu, zwirek03 napisał: @ValiooX po Gyeon Wet coat felgi brudząc siebie masakryczne , wiem bo testowałem Tu nie chodzi o to żeby felgi się nie brudzily, tylko żeby ułatwiło to następne mycie i jak testowałem SG to na działanie narzekać nie mogłem tylko z ciekawości pytam czy cos tańszego w uzytkowaniu się znajdzie Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grzechu23 Posted June 29, 2021 Report Share Posted June 29, 2021 9 godzin temu, ValiooX napisał: Jednakże czy znacie coś w bardziej przystępnej cenie co wytrzyma tydzień na felgach ? Tak, Good Stuff Rims Detailer. 500ml = 30 zł Działa na mokro tak samo jak typowe wet protectory. Przelałem prawie litr tego produktu i u mnie sie sprawdza. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts