daniel87 Opublikowano 8 Sierpnia 2022 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2022 @Good Stuff niestety bez dowodu zakupu reklamacja nie do rozpatrzenia. Takie procedury. Info po napisaniu na ww. e-maila.
rrthc Opublikowano 8 Sierpnia 2022 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2022 Aha. Ja też nie mam paragonu. Czyli @Good Stuff chce ale nie może.
daniel87 Opublikowano 8 Sierpnia 2022 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2022 Trochę patowa sytuacja, ale ostatecznie temat rozwiązany pozytywnie. Będzie wymiana produktu na nowy.
rrthc Opublikowano 10 Sierpnia 2022 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2022 U mnie to samo. Mimo braku paragonu przyślą nowy. Stary poprosili żeby zapakować i oddać kurierowi.
Dystrybutor Good Stuff Opublikowano 12 Sierpnia 2022 Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2022 Cześć, z moich informacji wynika, że w drodze wyjątku wszystkie zgłoszenia zostały rozpatrzone pozytywnie (nie wymagaliśmy dowodu zakupu) i nowe butelki zostały już do Was wysłane. Jeśli jest inaczej proszę o informacje.
D@ViD Opublikowano 12 Sierpnia 2022 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2022 To i ja dołączę do tego szanownego grona
rrthc Opublikowano 12 Sierpnia 2022 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2022 Ja dziś odebrałem nowy od kuriera. Jutro jak pogoda pozwoli to test będzie na "śfagrowym " peugocie
Rekomendowane odpowiedzi