Author Opublikowano 12 Czerwca 2021 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2021 Witam mam pytanie czy sama powłoka po utwardzeniu ma być lekko tempa ? Znaczy nie jest taki poślizg jak po wosku , to normalne ?
Moderator BiałyGTi Opublikowano 12 Czerwca 2021 Moderator Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2021 Juz nie pamiętam jak jest w przypadku s4h ale nie każda powłoka jest śliska. Sa takie co sa tempe a dzialaja rownie dobrze jak inne
Author Opublikowano 12 Czerwca 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2021 Właśnie o to mi chodzi bo pierwszy raz nakładalem a woski zawsze było ślisko
Moderator BiałyGTi Opublikowano 12 Czerwca 2021 Moderator Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2021 No to z powłokami jest różnie jedna sa śliskie a inne nie.
Author Opublikowano 12 Czerwca 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2021 A tak przy okazji to z kad wiem że powłoka siedzi dobrze ? Tylko odpychanie wody ?
Gardor Opublikowano 12 Czerwca 2021 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2021 Glasscoating jest dość tępą powłoka i również ze słabym hydro warto coś na nią wrzucić np vision coating Ale glass aplikacyjnie jest banalnie i daje fajny look
Author Opublikowano 12 Czerwca 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2021 To w zasadzie co ona daje ?;) , Aktualnie wrzucie qd adbl ceramic a przy serwisie albo top lub właśnie Vision
Moderator BiałyGTi Opublikowano 12 Czerwca 2021 Moderator Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2021 Powloka głównie jest po to zeby chronic lakier przed drobnymi zarysowaniami a glownie przed uv czy ptasimi odchodami. Swoja droga jak masz np kupić to lepiej zainwestować w carpro uk 3.0
Rekomendowane odpowiedzi