rakso147 Opublikowano 10 Czerwca 2021 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2021 Witam. posiadam białego Seata Leona 2 i chciałbym mu odświeżyć lakier. Nie jest jakiś najgorszy, standardowo swirle i czasami jakaś delikatnie głębsza rysa. Mam do poprzednim aucie Sonaxa EX 04/06 na żółtym NAT, do tego Hamrona Juli, ale wycięło może z 1/5 swirli. Nie ukrywam ze chciałbym to zrobić w 1 etapie, jest taka szansa? Może jakiś Koch H8 na średniej gąbce? Ewentualnie chętnie wysłucham doświadczonych kolegów czym podziałać z twardym lakierem VAGów
alexander.p Opublikowano 10 Czerwca 2021 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2021 Pokaż lakier. Ex04-06 i żółty Nat to mocna kombinacja, ale ten Hamron może nie dać rady w przypadku onestep i robi się twostep
rakso147 Opublikowano 10 Czerwca 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2021 Z jednej strony lakier „nieobrobiony”, a z drugiej przejechany owym sonaxem. Na zdjęciu wyglada ze sporo zebrał, ale na żywo jest wiele więcej rysek i nie jestem zadowolony z efektu.
Moderator BiałyGTi Opublikowano 10 Czerwca 2021 Moderator Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2021 nie wiem czy na jedne podejście to ogarniesz. One step takim zestawem pewnie wyjdzie ale nie ze raz wypracujesz paste i bedzie igła
alexander.p Opublikowano 10 Czerwca 2021 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2021 Eee spoko wyszło. Jak na taką inspekcję. Nie ma co się napalać na one, i tak będzie irytować 1
rakso147 Opublikowano 11 Czerwca 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2021 No niestety inspekcja na białym lakierze to dramat. Jak przyświece lampką to aparat wariuje, ze słabszym światłem nic nie widać, dopiero co nieco na słońcu Chyba jednak zostanę przy tym sonaxie. Po głębszym zastanowieniu az tak dla mnie nie wyszlo i najwyżej przejadę drugi raz
Rekomendowane odpowiedzi