Jump to content

Recommended Posts

Posted

mam wiecej fotek,ale nie chcialo mi wrzucic....uzylem sporo srodkow....ale lek na taki stan byl tylko jeden:)mam nadzieje,ze chociaz te kilka malych fotek pokazuje jakis efekt pracy.

Posted

Poproszę o WIĘKSZE zdjęcia, coś jak 1600x1200 będzie optymalne, na tych niewiele widać..

Posted

No i przede wszystkim jakich środków używałeś. Mogą to być ważne wskazówki dla userów.

Posted

maasbracht, różnica w wyglądzie jest niesamowita, ale szkoda, że taki mega projekt nie doczekał się większej relacji zdjęciowej i opisu!

Posted

oczywiscie mam wiecej fotek....zamieszcze cos jeszcze :) spokojnie:) ale czy to taki wielki projekt?hmmm :) spoko:)

Posted

Mam skórę w podobnym stanie do wyczyszczenia. Poważnie myłeś ją rozpuszczalnikiem?

Posted

oczywiscie musze dodac,ze jest to gruba i bardzo dobrej jakosci eco skora!ktorej za chiny nie mogl nikt doczyscic lub nie chcial sie podjac.Nie poszlo tak latwo!!wiele godzin i materialu poszlo!z naturalna skora oczywiscie bedzie inaczej,ale mozna zrobic wszystko rowniez i ze skora naturalna.

Posted

Wątpie, może była już zmieniana...a jeśli nie to chińszczyzne odwalali :lol:

Posted
Wątpie, może była już zmieniana...a jeśli nie to chińszczyzne odwalali :lol:
Oczywiscie! spoko wiem co mowie!:)w mercedesach siedze nascie lat...chinszczyzna jest teraz,ale nie w tamtych latach!Jesli panowie nie dajecie wiary to przetestujcie jakis silny rozcienczalnik na swojej ``skorze`` :) lub zapraszam do mnie do firmy:) naprawde warto:)