Tsunami Posted April 16, 2021 Report Share Posted April 16, 2021 Witam, Poszukuje cenionego i polecanego studia, w zakresie szkoleń z Auto detailingu - cała Polska. Dzięki Link to comment Share on other sites More sharing options...
alexander.p Posted April 16, 2021 Report Share Posted April 16, 2021 5 godzin temu, Tsunami napisał: Witam, Poszukuje cenionej i polecanej szkoły w zakresie Auto detailingu - cała Polska. Dzięki DetailingAcademy 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ad.am Posted April 16, 2021 Report Share Posted April 16, 2021 Szkoły detailingu jako takiej, raczej nie znajdziesz. Ale możesz zorientować się w szkoleniach organizowanych przez poszczególne studia detailingowe. Oferują zróżnicowany zakres dla początkujących i już siedzących w temacie. Ja mogę polecić (choć sam nie uczestniczyłem) w Wawie: MX Nowicki, KNR detailing, Shine Factory. W twojej okolicy zorientuj się w Detailingservice w Wieliczce, gość jest weteranem (podobnie jak ww.), ale nie wiem czy szkoli. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tsunami Posted April 16, 2021 Author Report Share Posted April 16, 2021 1 godzinę temu, ad.am napisał: Szkoły detailingu jako takiej, raczej nie znajdziesz. Ale możesz zorientować się w szkoleniach organizowanych przez poszczególne studia detailingowe. Oferują zróżnicowany zakres dla początkujących i już siedzących w temacie. Ja mogę polecić (choć sam nie uczestniczyłem) w Wawie: MX Nowicki, KNR detailing, Shine Factory. W twojej okolicy zorientuj się w Detailingservice w Wieliczce, gość jest weteranem (podobnie jak ww.), ale nie wiem czy szkoli. Na wstępie, dziękuje za konstruktywna wypowiedz, co do słowa szkola... to złe to sprecyzowałem ... chodziło mi o szkolenie kilkudniowe. To co pisze kolega wyżej, to chyba najszybciej się rzuca w oczy w otchłaniach Internetu. Co do lokalizacji ,nie problemu dla mnie jechać do innego miasta, WWA czy Wrocław, żaden problem, byle bym wyniósł, jak najwięcej ze szkolenia. Bardziej mi o to chodzi, i nie o kasę tylko o wiedze. Ale dzięki za inf. odnośnie kolegi z Wieliczki, mam tam kilka kilometrów. wiec spoko opcja by była 2 godziny temu, alexander.p napisał: DetailingAcademy Możesz napisać cos więcej, korzystałeś z ich usług ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
chudy_ziomek Posted April 18, 2021 Report Share Posted April 18, 2021 ADBL Get Fun Center Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stance4Wheels Posted July 25, 2021 Report Share Posted July 25, 2021 w Krakowie a bliżej bo głównie Wieliczka to tylko Detailingservice Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts