Skocz do zawartości

CleanTech - Daily Cloth

Rekomendowane odpowiedzi

• Dystrybutor
Opublikowano

CleanTech Daily Cloth to uniwersalna mikrofibra bez obszycia przeznaczona do wielu zastosowań.

Idealnie sprawdza się przy docieraniu powłok, wosków, quick detailerów. Użyteczna także przy

wszelkich pracach wewnątrz pojazdu, jak i na zewnątrz. Nie pyli i nie pozostawia nitek. Niezastąpiony

pomocnik dla amatorów i profesjonalistów.

Cena - 7,99 zł 143855864_DailyCloth03(1).jpg.7f3fcc2c1dd3dd2b389af594a28d2aea.jpg

Cechy:

-wielozadaniowy

-delikatny i bezpieczny dla lakieru i innych powierzchni

-wysoka gramatura

Rozmiar: 40x40cm

Gramatura 350gr/m2

Sugerowane użycie: do powłok ceramicznych, quickdetailerów, wosków, innych prac wewnątrz i na zewnątrz

Rekomendujemy pranie w 40 stopniach.

Myślimy nad wprowadzeniem wielopaków 🙂 Co Wy na to?

Opublikowano

Jeśli chodzi o wielopak to jestem zdecydowanie na tak!!!

korzystam z nich do qd czy nawet docierałem powłokę na felgach super sprawa. 

polecam!!!

no może ta metka nie potrzebna ale co tam 😄😄

• Dystrybutor
Opublikowano
20 godzin temu, Putkowski07 napisał:

Jeśli chodzi o wielopak to jestem zdecydowanie na tak!!!

korzystam z nich do qd czy nawet docierałem powłokę na felgach super sprawa. 

polecam!!!

no może ta metka nie potrzebna ale co tam 😄😄

Metkę oczywiście odrywamy przed użyciem 🙂

Opublikowano
Godzinę temu, cleantechco napisał:

Metkę oczywiście odrywamy przed użyciem 🙂

A jaki jest sens jej przyszywania ? Skoro mikrofibry i tak są sprzedawane w pudełkach więc nazwę "producenta" widać. 
Wiem, że pewnie taka metka kosztuje kilka groszy i oszczędności z tego małe ale skoro i tak się ją odrywa to po co? 

Opublikowano

Metka jest bez sensu, poprosimy tez większe paczki bo opakowanie pomimo ze świetne to pewnie drogie. Czyli : wielopak+bez metek= Dobra cena 😉 pojedyncze zostawić jak jest. fibry polecam !

Opublikowano

Daily Cloth, a opakowanie jak do jakiejś wersji premium 🧐. Nie wiem jaki ma koszt w całości produktu, ale dla mnie może być nawet zawinięta w strecza i kosztować 5zł.

@cleantechco Warto tez pójść w stronę eko(nawet można uczynić z tego atut Waszych produktów/opakowań) - czy takie czarne opakowanie jest w 100% recyklingowalne?

• Dystrybutor
Opublikowano
12 godzin temu, krzygaj napisał:

Daily Cloth, a opakowanie jak do jakiejś wersji premium 🧐. Nie wiem jaki ma koszt w całości produktu, ale dla mnie może być nawet zawinięta w strecza i kosztować 5zł.

@cleantechco Warto tez pójść w stronę eko(nawet można uczynić z tego atut Waszych produktów/opakowań) - czy takie czarne opakowanie jest w 100% recyklingowalne?

Czy to źle, że chcemy dostarczać dobry produkt w fajnym opakowaniu? 😉 nie za bardzo wiem jak odebrać ten komentarz na temat opakowania jak do wersji premium 😉 Nie idziemy na łatwiznę i dbamy o postrzeganie naszej marki oraz o to aby wyróżniała się na każdym polu wśród konkurencji.

Zauważcie że wszystkie nasze akcesoria są pakowane w kartonik czyli stawiamy na eko. Nie ma pakowania fibr itp. w foliopaki.

O dziwo takie pudełko kosztuje praktycznie tyle samo co foliopak z naklejką więc nie generuje to dodatkowych kosztów, które są przerzucane na klienta. Spodziewamy się niestety w tym roku podwyżek cen ponieważ takie materiały jak plastik, tekstylia, tektura a także transport drożeją w szaleńczym tempie i na razie nie widać stabilizacji 😞

Wielopak będzie wkrótce.

Jeśli chodzi o metki - produkt powinien być oznakowany także bez pudełka ze względu na sprzedaż międzynarodową i metka musi pozostać. 

• Lubię to 6
  • Okay 1