Daniel0o Posted March 2, 2021 Report Posted March 2, 2021 Witam! W następną zimę chciałbym oddać felgi do renowacji a na ten sezon chciałbym je troszkę odświeżyć, żeby jeszcze ten sezon przelatały. Są już troszeczke zmęczone, szczególnie ranty, ale tutaj już chyba niewiele zdziałam bardziej chodzi mi o część lakierowaną. Posiadam pasty Sonax Cut Max, Ex 04/06 i Perfect Finish, planuję wyposażyć się w pady stożkowe na wkrętarkę, do zabezpieczenia mam wosk Finish Kare 1000p Hi Temp. Nie polerowałem jeszcze felg, stąd też pytanie czy mogę atakować je normalnie na 3 etapy tymi pastami czy może to być zbyt agresywna kombinacja?
Moderator Streat Posted March 2, 2021 Moderator Report Posted March 2, 2021 @Daniel0o zacznij od PF jeżeli efekt nie bedzie zadowalajacy to zwieksz agresywność Sa felgi które maja twardy klar i ciezko sie poleruje a sa takie że od patrzenia sie reysuja 1
Daniel0o Posted March 2, 2021 Author Report Posted March 2, 2021 22 minuty temu, Streat napisał: @Daniel0o zacznij od PF jeżeli efekt nie bedzie zadowalajacy to zwieksz agresywność Sa felgi które maja twardy klar i ciezko sie poleruje a sa takie że od patrzenia sie reysuja Co racja to racja, zacznę od najsłabszej kombinacji i zobaczę jaki będzie efekt
Recommended Posts