jolley Opublikowano 19 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2020 9 godzin temu, analyzator napisał: Są są jakieś niesprecyzowane plany odnośnie w&w golfa r. Chcecie fotki? Dawaj dawaj btw. ten focus nie szedł pod młotek? Ile ceniłeś? Nie dokopałem się do ogłoszenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
analyzator Opublikowano 19 Listopada 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2020 20 minut temu, jolley napisał: Dawaj dawaj btw. ten focus nie szedł pod młotek? Ile ceniłeś? Nie dokopałem się do ogłoszenia Będzie na sprzedaż w przyszłym roku. Cena to nie mam pojęcia. Do ustalenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrek305 Opublikowano 19 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2020 nikt Ci nie kradnie kosmetyków z tego garazu ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
analyzator Opublikowano 19 Listopada 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2020 25 minut temu, piotrek305 napisał: nikt Ci nie kradnie kosmetyków z tego garazu ? Absolutnie nie. Pytanie wraca przy każdej relacji dobre sąsiedztwo, budynek monitorowany i z ochroną. Tam na foto widać nieprzypięte rowery. Stoją tak od 3 lat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
analyzator Opublikowano 21 Listopada 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2020 Słońce nie ma to w słońcu nie będzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
analyzator Opublikowano 22 Listopada 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2020 W dniu 19.11.2020 o 07:12, jolley napisał: Dawaj dawaj W dniu 19.11.2020 o 01:33, Karbo napisał: Pytasz dzika... Coś tam się działo i jest w trakcie. Mała zajawka. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
analyzator Opublikowano 16 Grudnia 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2020 @Michał82 akurat złapałem coś ze śmigłem. Ten niebieski to kosmos ze złotym i różowym płatkiem w lakierze. Lakier sztos. Częściej stoi takie złote ale to klimaty moskiewsko-dubajskie, nie moja bajka. Ten jest super Ruszyłem foczkę ostatnimi dniami bo głównie stoi. Są fotki za dnia. No nie ma lipy. Felgi zima. A to jest mega przedpremierowe. Za jakiś rok tu będę odprawiał czary Jak ktoś to czyta to pijcie ze mną kompot 6 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi