Futrzak0 Opublikowano 9 Listopada 2020 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2020 Witam! Na plastikowej listwie tylnych drzwi wewnątrz pojawiło się u mnie zarysowanie, które chciałbym usunąć, ale nie wiem przy użyciu jakiego środka się za to zabrać. Macie może jakiś sprawdzony preparat do usuwania zarysowań z plastiku? Będę bardzo wdzięczny za pomoc
Moderator Streat Opublikowano 9 Listopada 2020 Moderator Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2020 To jest matowe czy połysk? Na zdjęciu słabo widać i czy ten plastik ma strukturę?
Futrzak0 Opublikowano 9 Listopada 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2020 11 minut temu, Streat napisał: To jest matowe czy połysk? Na zdjęciu słabo widać i czy ten plastik ma strukturę? Nie ma struktury jest gładki i bardziej mat.
Moderator Streat Opublikowano 9 Listopada 2020 Moderator Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2020 to niczym tego nie zrobisz jezeli matowe 1
CarlosBlack Opublikowano 11 Listopada 2020 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2020 @Futrzak0 zacznij od lekkościernego cleaner'a z MF.
Futrzak0 Opublikowano 3 Grudnia 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2020 @CarlosBlack sorry, że przez tyle czasu nie zaglądałem tutaj, dzięki za odpowiedź! Czy mógłbyś mi podpowiedzieć MF co to za marka? Mam Cleaner od Shiny Garage, zakupiłem też preparat Meguairs PlastX i w weekend będę próbował aczkolwiek obawiam się, żeby tego nie spaprać tym
CarlosBlack Opublikowano 3 Grudnia 2020 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2020 MF - microfibra zaczynaj od najsłabszej kombinacji (np. z padem piankowym)- trudno ze zdjęcia stwierdzić jak twardy jest ten plastik
Futrzak0 Opublikowano 3 Grudnia 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2020 @CarlosBlack dzięki za pomoc, w weekend będę próbował, zobaczymy co z tego wyjdzie
Rekomendowane odpowiedzi