pLaYmAn Opublikowano 5 Listopada 2020 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2020 Cześć! Poleci ktoś warsztat, który sumiennie zajmuje się zabezpieczaniem podwozi? Oprócz Krown. Poznań i okolice.
Marcin1992 Opublikowano 5 Listopada 2020 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2020 Mogę Ci podpowiedzieć tylko że jak komuś zlecisz to zadanie to poproś o zrobienie dokumentacji fotograficznej
pLaYmAn Opublikowano 6 Listopada 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2020 Słuszna uwaga, nigdy nie wiadomo czy wykonawca faktycznie odpowiednio przygotował podwozie do położenia konserwacji...
Marcin1992 Opublikowano 6 Listopada 2020 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2020 Kiedyś sam w ten sposob robiłem jak pracowałem u prywaciarza jako lakiernik to wiem co mówię. Koledze robili konserwację w mercedesie vito,koszt 4000zl, a wykonanie... 1
Moderator Domel Opublikowano 9 Listopada 2020 Moderator Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2020 W dniu 5.11.2020 o 16:12, pLaYmAn napisał: Poznań i okolice. Ja moge polecic w Nowym Targu Ale to chyba masz kawałek 23 godziny temu, pLaYmAn napisał: Nikt, serio? 1
Kuba95 Opublikowano 9 Listopada 2020 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2020 @pLaYmAn jeśli pamięć mnie nie myli to @AreK kiedys pisał, że ma dobrego lakiernika/blacharza pod Poznaniem. Myślę, że konserwacją też się zajmują. Odezwij się do niego 1
pLaYmAn Opublikowano 9 Listopada 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2020 3 godziny temu, Domel napisał: Ja moge polecic w Nowym Targu Ale to chyba masz kawałek No niestety, ale "trochę" za daleko 2 godziny temu, Kuba95 napisał: @pLaYmAn jeśli pamięć mnie nie myli to @AreK kiedys pisał, że ma dobrego lakiernika/blacharza pod Poznaniem. Myślę, że konserwacją też się zajmują. Odezwij się do niego Znam dobrze ten zakład, niestety nie zajmują się tym ale też dzięki za zainteresowanie tematem.
Rekomendowane odpowiedzi