Jump to content

Recommended Posts

Posted

Hej. Jestem tu nowy więc chciałbym się przywitać i pochwalić swoją pracą nad autem. Jestem amatorem detailingu ale bardzo lubię dbać o swoje 4 kółka 🙂

Auto mam od nowości od 2017 roku. W 2018 miało położoną ceramikę w profesjonalnym studiu, potem już dbałem tylko ja (zarówno dekontaminacja, jak i późniejsze woskowanie gdy powłoka umierała). Na zdjęciach poniżej efekty zwykłego mycia i woskowania. 

Użyte produkty:

• MEGUIAR'S Tire Dressing
  • Szampon FX Protect
  • Wosk Swissvax Onyx
  • Malco EPIC QD
  • 3D Glass Cleaner

Sorka za jakość zdjęć ale mam bieda-telefon. Pozdrawiam

IMG-0857.jpg

IMG-0864.JPG

IMG-0901.jpg

• Lubię to 8
Posted

Ten niepozorny lakier daje czadu 🙂 ponizej na wózku na zakupy mojej żony. Szybkie fusso przed zimą a przy jej przebiegach to spokojnie na rok.

Szkoda że nowego isa nie będzie w eu 😞

IMG_20200823_135842.jpg

IMG_20200823_164518.jpg

IMG_20200823_164524.jpg

IMG_20200823_191952.jpg

IMG_20200823_191917.jpg

IMG_20200823_111314.jpg

• Lubię to 5
  • Super 3
  • 1 month later...
Posted

Właśnie gdzieś na forum czytałem że nowy model ma być w Europie. A ten co teraz jest to jest lifting.

Wysłane z mojego SM-G975F przy użyciu Tapatalka

Posted
1 minutę temu, Danielck33 napisał:

Właśnie gdzieś na forum czytałem że nowy model ma być w Europie. A ten co teraz jest to jest lifting.

Wysłane z mojego SM-G975F przy użyciu Tapatalka

Globalnie jest już dostępna nowa wersja natomiast u nas wyprzedaje się końcówka poprzedniej. Tej nowej ma w Polsce nie być chyba że coś się zmieniło