Sheppard25 Opublikowano 6 Października 2020 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2020 Hej. Jestem tu nowy więc chciałbym się przywitać i pochwalić swoją pracą nad autem. Jestem amatorem detailingu ale bardzo lubię dbać o swoje 4 kółka . Auto mam od nowości od 2017 roku. W 2018 miało położoną ceramikę w profesjonalnym studiu, potem już dbałem tylko ja (zarówno dekontaminacja, jak i późniejsze woskowanie gdy powłoka umierała). Na zdjęciach poniżej efekty zwykłego mycia i woskowania. Użyte produkty: MEGUIAR'S Tire Dressing Szampon FX Protect Wosk Swissvax Onyx Malco EPIC QD 3D Glass Cleaner Sorka za jakość zdjęć ale mam bieda-telefon. Pozdrawiam 8
Danielck33 Opublikowano 10 Października 2020 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2020 Bardzo ładne autko bezawaryjności życzę. Też się nad zastanawiam nad 300hWysłane z mojego SM-G975F przy użyciu Tapatalka 1
analyzator Opublikowano 10 Października 2020 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2020 Ten niepozorny lakier daje czadu ponizej na wózku na zakupy mojej żony. Szybkie fusso przed zimą a przy jej przebiegach to spokojnie na rok. Szkoda że nowego isa nie będzie w eu 5 3
Sheppard25 Opublikowano 10 Października 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Października 2020 @analyzator ładnie Szkoda, ze nie bedzie nowego, nie ma co kupic teraz Bo Niemca wiadomo, nie chce
Danielck33 Opublikowano 17 Listopada 2020 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2020 Właśnie gdzieś na forum czytałem że nowy model ma być w Europie. A ten co teraz jest to jest lifting.Wysłane z mojego SM-G975F przy użyciu Tapatalka
analyzator Opublikowano 17 Listopada 2020 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2020 1 minutę temu, Danielck33 napisał: Właśnie gdzieś na forum czytałem że nowy model ma być w Europie. A ten co teraz jest to jest lifting. Wysłane z mojego SM-G975F przy użyciu Tapatalka Globalnie jest już dostępna nowa wersja natomiast u nas wyprzedaje się końcówka poprzedniej. Tej nowej ma w Polsce nie być chyba że coś się zmieniło
Rekomendowane odpowiedzi