przemyslawkozarek@o2.pl Opublikowano 8 Września 2020 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2020 Witam mam pytanko co jeżeli nałożę powłokę i auto wyjedzie po 24 h z garażu odrazu w trasę i w drodze nalapie owadów ? Napisane jest żeby nie myć przez 2 tygodnie
Moderator Streat Opublikowano 8 Września 2020 Moderator Zgłoś Opublikowano 8 Września 2020 @przemyslawkozarek@o2.pl nałóż przed trasą booster/reloade do powłok i nic nie powinno sie stać Jaka powłoke chcesz nałożyć?
przemyslawkozarek@o2.pl Opublikowano 8 Września 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Września 2020 Cquartz UK 3.0 ale ja nie daje reloada daje 3 warstwy 24 h i wyjeżdża auto a to do mnie już nie wróci na serwis więc co właściciel ma zrobić się zastanawiam Może ktoś coś poradzi
Moderator BiałyGTi Opublikowano 8 Września 2020 Moderator Zgłoś Opublikowano 8 Września 2020 Dajesz reload i oddajesz auto po trasie spłukać sama woda na myjce i tyle
przemyslawkozarek@o2.pl Opublikowano 8 Września 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Września 2020 A ten reload po 24 h się ciężko nakłada ? Jakieś mazy ? Bo już o to pytałem to też ile ludzi tyle różnych odpowiedzi
Moderator BiałyGTi Opublikowano 8 Września 2020 Moderator Zgłoś Opublikowano 8 Września 2020 Zależy jaki masz w pewnym okresie produkcji poprawili aplikacje i nie ma mazow itd bardzo łatwo sie dociera
przemyslawkozarek@o2.pl Opublikowano 8 Września 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Września 2020 Nowy zestaw ale to na 2 fibry tak samo docierać ?
Moderator BiałyGTi Opublikowano 8 Września 2020 Moderator Zgłoś Opublikowano 8 Września 2020 Tak na 2 fibry. Na początek 3-4 strzały na fibre potem co element to 1-2 strzały. Jedna nakładasz druga docierasz
przemyslawkozarek@o2.pl Opublikowano 8 Września 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Września 2020 Dzięki bardzo takich właśnie rozmówców sobie i wam życzę pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi