Jump to content

Recommended Posts

• 1 month later...
  • 2 months later...
Posted

Też jestem ciekaw odkurzaczy z lidla, widziałem na YT jak takim za 199 gość wysysał wodę ze studzienki. Więc myśle że do prania by się nadał.

• 2 weeks later...
Posted

Zakończyłem właśnie testy odkurzacza piorącego z Lidla, kupiłem ze znajomym po sztuce jak się zaczynała promocja. Prać pierze, brak zastrzeżeń za te pieniądze. 

Ale. Kolega odesłał swój po jakiś 2 tygodniach, miał przebicie na obudowę, kopał. Zwrot kasy, reklamacja bez problemu.

Mój uprał tylną kanapę i fotele pasażera w Cordobie, następna robota to nie duży dywan. Przedwczoraj w połowie prania narożnika poszedł dym z góry obudowy (prawdopodobnie turbina) + wybicie zabezpieczenia nadprądowego w domu. Na dniach (chyba po świętach) będę reklamował, zobaczymy jak pójdzie.

Następny chyba George. Uśmiecha się do mnie: P

• 3 weeks later...
Posted

@Czabs I jak się sytuacja z odkurzaczem potoczyła? Mógłbyś podać który model używaliście? Tam jest ich kilka.

Posted

Odkurzacz piorący PWS 20 A1, 1600 W, kupowany w promocji za 399.

Zwrot bardzo pozytywnie, koszty po stronie Lidla, pieniądze już na koncie. Obsługa klienta na duży + 

• 4 weeks later...
Posted

Witam korzystam  karcher 100 i Sabrina Santoemma SW15 plus podgrzewacz jeden i drugi ma swoje zalety

Sabrina lepiej odsysa i podgrzewacz tez daje plus (moim zdaniem cena za podgrzewacz z kosmosu) minus to ssawka to moim zdaniem katastrofa

Karcher słabiej odsysa ale rączka zwłaszcza nowej generacji z dwoma wymiennymi końcami do tapicerki i szczelinowa wielki plus 

Osobiście wolę Karcher wygrał ergonomią rączki 

• 4 years later...
Posted

parkside... po umyciu 2 foteli już musiałem rozkręcić. Przestał działać spust od podawania płukanki.