Prt/M Opublikowano 29 Sierpnia 2020 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2020 Siemanko jak w temacie tak do 4tys Co byscie polecili Odkurzacz do celow zarobkowych Pozdrawiam Prt/m
CrisAGC Opublikowano 5 Października 2020 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2020 https://www.lidl-sklep.pl/PARKSIDE-Odkurzacz-pioracy-PWS-20-A1-1600-W/p100304876 Ktoś podpowie czy warto? Sprawdza się? Jak z mocą i skutecznością? Cena 400 zł, więc mocno atrakcyjna..
MonCC Opublikowano 7 Grudnia 2020 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2020 Karcher Puzzi 8/1C - dobra moc, póki co jestem zadowolony.
Kamsyyo Opublikowano 8 Grudnia 2020 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2020 Też jestem ciekaw odkurzaczy z lidla, widziałem na YT jak takim za 199 gość wysysał wodę ze studzienki. Więc myśle że do prania by się nadał.
Czabs Opublikowano 20 Grudnia 2020 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2020 Zakończyłem właśnie testy odkurzacza piorącego z Lidla, kupiłem ze znajomym po sztuce jak się zaczynała promocja. Prać pierze, brak zastrzeżeń za te pieniądze. Ale. Kolega odesłał swój po jakiś 2 tygodniach, miał przebicie na obudowę, kopał. Zwrot kasy, reklamacja bez problemu. Mój uprał tylną kanapę i fotele pasażera w Cordobie, następna robota to nie duży dywan. Przedwczoraj w połowie prania narożnika poszedł dym z góry obudowy (prawdopodobnie turbina) + wybicie zabezpieczenia nadprądowego w domu. Na dniach (chyba po świętach) będę reklamował, zobaczymy jak pójdzie. Następny chyba George. Uśmiecha się do mnie: P
Kamsyyo Opublikowano 6 Stycznia 2021 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2021 @Czabs I jak się sytuacja z odkurzaczem potoczyła? Mógłbyś podać który model używaliście? Tam jest ich kilka.
Czabs Opublikowano 6 Stycznia 2021 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2021 Odkurzacz piorący PWS 20 A1, 1600 W, kupowany w promocji za 399. Zwrot bardzo pozytywnie, koszty po stronie Lidla, pieniądze już na koncie. Obsługa klienta na duży +
NATAX Opublikowano 2 Lutego 2021 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2021 Witam korzystam karcher 100 i Sabrina Santoemma SW15 plus podgrzewacz jeden i drugi ma swoje zalety Sabrina lepiej odsysa i podgrzewacz tez daje plus (moim zdaniem cena za podgrzewacz z kosmosu) minus to ssawka to moim zdaniem katastrofa Karcher słabiej odsysa ale rączka zwłaszcza nowej generacji z dwoma wymiennymi końcami do tapicerki i szczelinowa wielki plus Osobiście wolę Karcher wygrał ergonomią rączki
Rekomendowane odpowiedzi