9452130 Posted August 26, 2020 Report Posted August 26, 2020 Witam. Mam kilka aut pod domem którym przydało by się trochę troski. Mam już większość rzeczy ale nadal brakuje mi trochę produktów. Rękawica do mycia ręcznego. Ludzie często coś piszą o jakichś z chin że są całkiem spoko. Ma ktoś linka do czegoś poleconego? Piana aktywna. Przydały by się dwie. Jedno auto zazwyczaj będzie miało jakąś powłokę. Wosk, ceramikę, nw. Reszta głównie na samych qd. Podobnie z szamponem. Tu widziałem że rrc podobno daje radę i nie ma z nim problemów. Potrzebny będzie kwaśny i neutralny/lekko zasadowy? Szczotka do felg. Też by się coś przydało sensownego w rozsądnej kasie. I ostatnia rzecz to jakiś fajnie przyciemniający dreesing do wnętrza który nie będzie przyciągać kurzu. Tak to mam już prawie wszystko. Brakuje mi tych paru rzeczy żeby mieć cały arsenał. Zazwyczaj myłem auto na bezdotyku ale pora przerzucić się na 2 wiadra.
Moderator Streat Posted August 26, 2020 Moderator Report Posted August 26, 2020 @9452130 wszystko o co pytasz znajduje się na forum w odpowiednich działach
Recommended Posts