Moderator Streat Opublikowano 24 Sierpnia 2020 Moderator Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2020 Witam wszystkich w tym teście chciałbym przedstawić wam produkt marki servFaces Tire & Rubber Care. Dzięki uprzejmości @ShiningCar miałem możliwość przetestowanie tego dressingu do opon za co bardzo dziękuje Parametry: - Kolor Fioletowy - Zapach słodki bardzo delikatny - Konsystencja wodnista - Wykończenie Satyna/mat Produkt ze względu na swoją konsystencje bardzo łatwo się aplikuje, w dodatku dzięki atomizerowi jest bardzo oszczędny praktycznie 4 strzały i opona była cała aplikowana. Rozprowadzenie produktu jest bezproblemowe. Produkt fajnie wchłania sie w oponę i pozostawia bardzo fajne wykończenie które bardzo mi sie podoba. Taki delikatny połysk wpadający w satynę. Ciężko uchwycić dobry kadr na tej oponie ze względu na jej strukturę Aplikacja 13 Sierpnia 2020 Przebieg auta 36 tyś km Podsumowując: Produkt bardzo mi się podoba. Łatwa aplikacja oraz bardzo fajny efekt wizualny. Dodam że ta opona z reguły nie lubi dressingów i nie każdy dressing na niej dobrze wygląda. Tutaj jednak efekt końcowy bardzo mi się podoba. Zamierzam oczywiście przeprowadzić test trwałości tego dressingu. Plusy: +Fajny nienachalny zapach +Prosta aplikacja +Wydajność na bardzo wysokim poziomie + Wykończenie Satyna +Kropelkowanie na bardzo fajnym poziomie Minusy:-Brak 4
Rekomendowane odpowiedzi