Jump to content

Recommended Posts

Posted

Witam, nakładałem wczoraj Evolution 9h na czarną honde, komplet dekontaminacji, korekta w 2 etapach oraz kropka nad i czyli evo 9h. Poszło gładko miałem bo  już z nią do czynienia. Było ciepło, 22c powłoka szybko chwytała ale miałem drugą osobę do docierania. Aplikacja wyjazd kontrolny na zewnątrz, siadło pięknie 🙂  

Przechodząc do sedna na miejscach łączenia kolejnych segmentów powłoki wyszły piękne odcięcia ala 50tki 😄  Na każdym elemencie dosłownie wszędzie. Wina aplikacji? Czy co tu się ....

Da radę to jakoś uratować czy szykuje mi się niezła zabawa?

• Moderator
Posted

Raczej nie uratujesz po czasie jeszcze na świeżo można bylo to dotrzeć 

Posted

Na świeżo tego nie było zauważyłbym i od razu wycinał przez pierwsze 15 minut schodzi polishem 

Posted

Niestety ale w lato, powłoki które fajnie się aplikowało w niższych temperaturach teraz stają się upierdliwe,osobiście nie aplikowałem Evo ale ponoć trzeba się spieszyc

Posted

Spróbuj essence+ na miękkim padzie na niskich obrotach, może uda się uratować. Co do Evolution tak samo trzeba się śpieszyć jak Aqua 9H, schnie w trymigi. Na te temperatury to polecam Glassa, jest bardziej tłusty, wolniej odparowuje 😉