Romanesku Posted August 10, 2020 Report Posted August 10, 2020 Jak w tytule Wysłane z mojego SM-G985F przy użyciu Tapatalka
Auto-Detaling Posted August 27, 2020 Report Posted August 27, 2020 Zobacz z daleka chociaż czy opalarką chociaż kolor równy będzie tylko delikatnie
Romanesku Posted May 4, 2023 Author Report Posted May 4, 2023 Teraz mam drobne uszkodzenia na zderzaku. Jak sobie z tym poradzić?Wysłane z mojego SM-G996B przy użyciu Tapatalka
DaV Posted May 7, 2023 Report Posted May 7, 2023 Kup jakis lakier zaprawkowy, jak jesteś z tych bardziej odważnych to weź opalarkę grzej miejsce wgniotki i ręką od spodu (o ile się da) wypychaj wgniotkę (ostrożnie z temperaturą bo lakier sie zmarszczy). Coś tam poprawisz ale jak ma być ładnie to oddaj do malowania.
BigW Posted February 20 Report Posted February 20 Nie chcę zakładać nowego tematu. Mam do polakierowania zderzak z PP z Fiesty MK6 i klamki też z jakiegoś tworzywa. Zderzak pójdzie w kolor, klamki albo czarny lakier do plastiku albo też w kolor nadwozia. Moje pytanie czym najlepiej odtłuścić tworzywo przez położeniem podkładu epoksydowego żeby nie uszkodzić struktury? Mam zmywacz do silikonu, benzynę ekstrakcyjną i alkohol izopropylowy.
Recommended Posts