Koral1980 Posted June 4, 2020 Report Posted June 4, 2020 Cześć. Szukam czegoś do bieżącej pielęgnacji jasnej tapicerki skórzanej zabezpieczonych protectorem i versiegelung od colourlock. Myślałem po prostu o chusteczkach jednorazowych też od colourlock, ale zacząłem zastanawiać się nad QD np. ULTRACOAT LEATHER Q-D lub Cleantech leather qd? Jakieś opinie? Dzięki za pomoc
Moderator Streat Posted June 5, 2020 Moderator Report Posted June 5, 2020 @Koral1980 tylko te dwa bierzesz pod uwage? Osobiscie testowałem Nielsena LQD i jestem bardzo z niego zadowolony fajnie czyści i nadaje taki fajny wyglad skórze
Koral1980 Posted June 5, 2020 Author Report Posted June 5, 2020 @StreatO tych akurat słyszałem, ale nie upieram się A na razie rozkminiam czy te chusteczki czy QD. Te chusteczki są o tyle fajnie, że są jednorazowe, więc nie zajmują dużo miejsca i nie trzeba butli wozić. Bo chodzi mi aby mieć coś na wypadek w trasie, czy przy dziecku.
smerf91 Posted June 5, 2020 Report Posted June 5, 2020 19 godzin temu, Koral1980 napisał: Cześć. Szukam czegoś do bieżącej pielęgnacji jasnej tapicerki skórzanej zabezpieczonych protectorem i versiegelung od colourlock. Myślałem po prostu o chusteczkach jednorazowych też od colourlock, ale zacząłem zastanawiać się nad QD np. ULTRACOAT LEATHER Q-D lub Cleantech leather qd? Jakieś opinie? Dzięki za pomoc Sprawdź tego QDeka od @DETAILiNK. Mała wygodna butla 150ml wszędzie wejdzie 1
Koral1980 Posted June 5, 2020 Author Report Posted June 5, 2020 @smerf91 Spoko poczytam komentarze. Dzięki A nie masz porównania z innymi QD do skór? Chyba że w komentarzach znajdę 1
smerf91 Posted June 5, 2020 Report Posted June 5, 2020 2 godziny temu, Koral1980 napisał: @smerf91 Spoko poczytam komentarze. Dzięki A nie masz porównania z innymi QD do skór? Chyba że w komentarzach znajdę Niestety nie mam porównania jak na razie
Recommended Posts