Jump to content

Recommended Posts

Posted

Ostatnio przeglądając detailingowe kanały na YT zainteresowałem się myjkami parowymi - niby nie całe 200 zł za używkę ale czy rzeczywiście są takie dobre?

Na allegro znalazłem myjkę maltec 4 bary za 135 zł + wysyłka.

9092517258 

W okolicy na olx mam też dostępne polti comfort 3 bary za 100 zł.

Warto się tym w ogóle zainteresować czy sobie darować? Używał bym do czyszczenia wnęk na klapie bagażnika, drzwiach, do wlotów wentylacji i wszelakich szczelin najczęściej.

• Moderator
Posted

@vlodek2532 jeżeli da Ci fajny strumień pary to naprawde sie przydaja takie myjki 😄 przy uszczelkach czy innych zakamarkach fajnie doczyszcza 🙂 nie wiem czy ta konkretna sie sprawdzi bo jej nie testowałem, ale mama ma karchera sc3 jak dobrze pamietam i daje to fajnie rade 🙂 

Posted
55 minut temu, Streat napisał:

@vlodek2532 jeżeli da Ci fajny strumień pary to naprawde sie przydaja takie myjki 😄 przy uszczelkach czy innych zakamarkach fajnie doczyszcza 🙂 nie wiem czy ta konkretna sie sprawdzi bo jej nie testowałem, ale mama ma karchera sc3 jak dobrze pamietam i daje to fajnie rade 🙂 

Wiem, że ta z mojego linku i odpowiednik clatronica to szrot, wyrzut pary tylko 35 g/min. Napisałem do gościa co ma polti z wyrzutem 85 g/min ale już ją sprzedał a nie zdjął ogłoszenia

• 1 month later...
Posted

Podbijam temat. Ktoś może polecić coś w przedziale 300-600zl?

Wysłane z mojego Redmi Note 8T przy użyciu Tapatalka

• 2 weeks later...
Posted

Hej, ja mam karcher sc 1.020 i naprawdę daje rade, kupiłem dodatkowa dysze trubo i jest lux :D

Wysłane z mojego SM-G975F przy użyciu Tapatalka