vlodek2532 Opublikowano 3 Czerwca 2020 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2020 Ostatnio przeglądając detailingowe kanały na YT zainteresowałem się myjkami parowymi - niby nie całe 200 zł za używkę ale czy rzeczywiście są takie dobre? Na allegro znalazłem myjkę maltec 4 bary za 135 zł + wysyłka. 9092517258 W okolicy na olx mam też dostępne polti comfort 3 bary za 100 zł. Warto się tym w ogóle zainteresować czy sobie darować? Używał bym do czyszczenia wnęk na klapie bagażnika, drzwiach, do wlotów wentylacji i wszelakich szczelin najczęściej.
Moderator Streat Opublikowano 3 Czerwca 2020 Moderator Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2020 @vlodek2532 jeżeli da Ci fajny strumień pary to naprawde sie przydaja takie myjki przy uszczelkach czy innych zakamarkach fajnie doczyszcza nie wiem czy ta konkretna sie sprawdzi bo jej nie testowałem, ale mama ma karchera sc3 jak dobrze pamietam i daje to fajnie rade
vlodek2532 Opublikowano 3 Czerwca 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2020 55 minut temu, Streat napisał: @vlodek2532 jeżeli da Ci fajny strumień pary to naprawde sie przydaja takie myjki przy uszczelkach czy innych zakamarkach fajnie doczyszcza nie wiem czy ta konkretna sie sprawdzi bo jej nie testowałem, ale mama ma karchera sc3 jak dobrze pamietam i daje to fajnie rade Wiem, że ta z mojego linku i odpowiednik clatronica to szrot, wyrzut pary tylko 35 g/min. Napisałem do gościa co ma polti z wyrzutem 85 g/min ale już ją sprzedał a nie zdjął ogłoszenia
sadam55 Opublikowano 1 Sierpnia 2020 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2020 Podbijam temat. Ktoś może polecić coś w przedziale 300-600zl?Wysłane z mojego Redmi Note 8T przy użyciu Tapatalka
szybson Opublikowano 16 Sierpnia 2020 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2020 Hej, ja mam karcher sc 1.020 i naprawdę daje rade, kupiłem dodatkowa dysze trubo i jest lux :D Wysłane z mojego SM-G975F przy użyciu Tapatalka
Rekomendowane odpowiedzi