adin007 Opublikowano 1 Czerwca 2020 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2020 Witam. Niestety po lakierowaniu zrobiła sie morka, w jaki sposób ją usunąć? Zrobiłem próbę papierem 2500. Bałem sie przetarcia. Troche musiałem sie namachać ale lakier zrobił sie matowy, tylko w niektórych miejscach są pojedyncze kropki. Kupiłem pastę Menzerna 400 i planuje to spolerować na twardej gąbce a następnie poprawić Menzerną 3500 na miekiej gąbce. Czy to jest dobre rozwiązanie?
Moderator BiałyGTi Opublikowano 1 Czerwca 2020 Moderator Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2020 Jesli nie robiłeś nigdy to sie troche namachasz bo papierem trzeba troche popracować
adin007 Opublikowano 1 Czerwca 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2020 Trzeba trzeba. Dlatego napisałem na forum zeby uzyskać pomoc, w jaki sposób to zrobić szybko i dobrze
KUBA46 Opublikowano 1 Czerwca 2020 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2020 @adin007 jak zrobić dobrze to Ci podpowiemy, ale szybko to napewno nie będzie.
adin007 Opublikowano 1 Czerwca 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2020 Na chwile obecną zrobiłem próbę papierem 2500 i zostały pojedyncze błyszczące kropki. nie tarłem mocniej ponieważ chce jak najmniejszej ściąć lakieru. Jutro przyjdzie pasta i zobaczymy efekty
Moderator BiałyGTi Opublikowano 2 Czerwca 2020 Moderator Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2020 @adin007 jak masz blyszczace kropki to za malo jeszcze papierem pracowałes musi byc jednolita matowa powieszchnia bez żadnych błyszczących kropek Druga sprawa kiedy to było lakierowane ? Szlifuj na klocku badz maszyna
adin007 Opublikowano 2 Czerwca 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2020 W sobotę. Trzeć to na mokro czy na sucho na maszynie?Jak na maszynie to jaki papier?
Rekomendowane odpowiedzi