qwerty01 Opublikowano 14 Maja 2020 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2020 Witam. Mam kilka problemów: 1. Zarysowałem samochód. Uszkodzenia są dość mocne. W bagażniku miałem k2 ultra-cut i po jego użyciu trochę rysek (tych głębszych) zostało. Polecacie jakąś pastę, która może pomóc? 2. Wcześniej (w innych miejscach niż pkt 1) miałem rysy i użyłem lakieru w pędzelku. Niestety jest trochę inny odcień, niż elementu (oryginalny jest ciemniejszy). Można uratować element bez lakierowania (aby przejście tonalne było)? 3. W innym samochodzie są drobne ryski (okrągłe, czasami podłużne). Chcę się ich pozbyć (lakier nie ma uszkodzeń)? 4. K2 venox różni się od k2 turbo tym, że dodatkowo nabłyszcza? Wszystkie produkty które wymienicie nie chcę, aby były drogie i były łatwo dostępne (allegro) bądź jakiś sklep internetowy (ale produkty u jednego sprzedawcy).
Moderator Streat Opublikowano 14 Maja 2020 Moderator Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2020 @qwerty01 praca reczna czy maszynowa?
analyzator Opublikowano 14 Maja 2020 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2020 @qwerty01 pokaż zdjęcia tylko takie dobre pod lampą
Rekomendowane odpowiedzi