DziewczynaWPotrzebie Opublikowano 15 Kwietnia 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2020 @yas oczywiście że dam znam mam nadzieję, że doceni moje starania i Wasze podpowiedzi
lukasz_byd Opublikowano 16 Kwietnia 2020 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2020 8 godzin temu, Sinus napisał: a nie zbliżają Ci się urodziny? Zawsze się zbliżają, nawet dzień po. Tak jak kobieta jest zawsze przed okresem, nawet dzień po. Wracając do tematu to jak e39 to nie wiem ale są: 1. ori parasolki 2. ori nakretki na wentyle 3. ori latarka 4. ori rolety na szyby - czy jak to nazwac inaczej nie wiem ale nie jest to w sumie roleta tylko zaslonka? 5. zapisz go na jazde probna nowa 5 albo 3, a pozniej cos innego 6. wypozycz mu auto na 1-2 dni - jakieś M2/M3/M4. - myślę że byłby przeszczęśliwy. Jest serio wiele rzeczy.
Waldek Opublikowano 16 Kwietnia 2020 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2020 Pewnie kolor to blau shwartz metallic.Piękny kolor i wdzięczny do woskowania. Jeżeli tak, to Tutaj przydałby się jakiś wosk co lubi się mienić na ziarnie metaliku.Raz robilismy taki pod Fusso i efekt był już powalający.
Rekomendowane odpowiedzi