zgoda150 Opublikowano 29 Marca 2020 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2020 Witajcie, obecnie mam numatic george do prania i odkurzania, lecz funkcji prania używam może raz rocznie. Zastanawiam się nad rozwiązaniem sprzedaży george i zakupu odkurzacza zwykłego z funkcją wciągania wody. Pytanie czy funkcję natrysku z odkurzacza piorącego można zastąpić w inny sposób, pomyślałem by zakupić do zwykłego odkurzacza końcówkę do wciągania cieczy jak mają piorące i działać na zasadzie natrysku ręcznego i odciągania odkurzaczem. Działa ktoś w ten sposób? 1
Pawel_t11 Opublikowano 29 Marca 2020 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2020 Ciekawy pomysł, sam się zastanawiam nad tym. Mam odkurzacz WD3, ssawkę do wody. Nie wiem tylko czy siła odkurzacza będzie na tyle mocna aby wyciągnąć wodę z materiału.
Gozdziu23 Opublikowano 29 Marca 2020 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2020 Kumpel tak działa, pierwsze w miare ok, do domowego uzytku na pewno wystarczy, aczkolwiek raz silnik zassał wode i się popsul
zgoda150 Opublikowano 29 Marca 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2020 pytanie jaki odkurzacz nabyć i czym konkretnie natryskiwać płyn do płukania? WD2 i WD3 niby są przystosowane do zbierania małej ilości wody, ale jak to jest w praktyce?
tryhp3 Opublikowano 1 Lipca 2020 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2020 Można też zwykły odkurzacz + szczotka + wkrętarka + EXCEDE ENCAPSULATOR CLEANER
kowloonwax Opublikowano 12 Sierpnia 2020 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2020 W dniu 2.07.2020 o 00:13, tryhp3 napisał: Można też zwykły odkurzacz + szczotka + wkrętarka + EXCEDE ENCAPSULATOR CLEANER Encapsulator piękna sprawa czasem, ale jednak prania ekstrakcyjnego w każdej sytuacji nie zastąpi
Rekomendowane odpowiedzi