dzetfajer1 Opublikowano 25 Marca 2020 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2020 Witam, po pewnym czasie od wykonania pełnego czyszczenia mojego samochodu, zauwazyłem na niektórych plastikach takie oto białe ślady , chciałbym się was spytać o opinię, ponieważ czytałem opinie i ostrzeżenia we wszystkich kosmetykach których używałem, i nigdzie nie było wspomniane o takim ryzyku, chciałbym się was spytać co mogło to spowodować, abym mógł uniknąć w przyszłości takiego efektu. Szampon: Diamond Wash z Easy Wash Deironizacja: CarPro Ironx Usuwanie smoły,kleju, asfaltu: CarPro Tarx Glinkowanie : Bilt Hamber auto Clay, a jako lubrykant CarPro Immolube Odtłuszczanie: CarPro Ereaser Primer: DodoJuice Lime Prime Lite Wosk: K2 Proton Dodam że wszystko robiłem w cieniu, z zastosowaniem czasów podanych na preparatach ,które mierzyłem na stoperze Slady znikaja po użyciu odżywki do plastików CarPRo Perl Dziękuję za pomoc
kamil598 Opublikowano 25 Marca 2020 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2020 Wygląda jak zaschnięty wosk, może przy aplikacji jakoś zahaczyłeś. Powinno zejść magiczną gąbką i apc.
Moderator Streat Opublikowano 25 Marca 2020 Moderator Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2020 @kamil598 tez obstawiam wosk.
Rekomendowane odpowiedzi