damiano20017 Opublikowano 4 Marca 2020 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2020 Witam Panowie i Panie, piszę z problemem, ostatnio robiąc zaprawki na aucie niechcący brudnym palcem umazałem plastikowy słupek drzwiowy i nie zauważyłem tego, następnie zacząłem to zmywać Zmywaczem do paznokci lecz nie zauważyłem że ma w składzie aceton, przez co niestety Zostały białe ślady, da się coś z tym zrobić? ;/
Moderator Streat Opublikowano 4 Marca 2020 Moderator Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2020 @damiano20017 opalarka mozesz spróbowac ewentualnie położyć autobrite black dye na jakis czas powinno byc ok
Moderator BiałyGTi Opublikowano 4 Marca 2020 Moderator Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2020 Solition finish Mozesz spróbować. Spalilo plastik i albo mozesz to zatuszować preparatami badz pomalować albo z tym żyć
damiano20017 Opublikowano 4 Marca 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2020 Z tego co piszecie to drogie te preparaty, myślałem w ostateczności nad wymiana tego elementu ale coś czuje że kupa z tym roboty, a jeżeli zostanie malowanie to jaki najlepszy lakier do tego? który ewentualnie nie wniesie innego koloru na to.
Moderator Streat Opublikowano 4 Marca 2020 Moderator Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2020 @damiano20017 tanio nie da sie tego zrobić niestety... Jak juz malowac to trzeba by z drugiej strony tak samo pomalowac aby sie nie odróżniały
damiano20017 Opublikowano 4 Marca 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2020 Czyli Najtaniej wymienić od innego? Przez przypadek dowiedziałem się że "podobno" da się to łatwo wymienić bo za uszczelką są wkręty, inaczej będzie słabo.
Moderator Streat Opublikowano 4 Marca 2020 Moderator Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2020 @damiano20017 pewnie najtaniej bedzie wymienic
damiano20017 Opublikowano 4 Marca 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2020 Niestety chciałem na szybko to tak wyszło,ale człowiek się uczy na własnych błędach, docelowo szukałem zmywacza Bez acetonu ale niestety. Myślicie ze ten bez acetonu by nie zostawił takich śladów brzydkich?
Rekomendowane odpowiedzi