Rybik w Machinie Opublikowano 29 Lutego 2020 Zgłoś Opublikowano 29 Lutego 2020 Czy istnieją na rynku jakieś środki do czyszczenia i pielęgnacji wnętrza auta, które nie mają zapachu? Jestem trochę alergikiem, mam bardzo wrażliwy nos, no i generalnie nie lubię intensywnych i syntetycznych zapachów. Zwłaszcza, jeżeli chodzi o środki do czyszczenia kokpitu itd. Na dobrą sprawę wolę zapach czystego alkoholu, który bardzo szybko odparuje i znika Co innego, jeżeli chodzi o szampony - na powietrzu aż tak to nie denerwuje. Poza tym mam stosunkowo nowe auto, które nadal "pachnie salonem" i nie chcę tego jeszcze zabić Używałem niedawno CleanTech Interior Cleaner do wyczyszczenia drzwi od śladów butów etc. i samo czyszczenie git, ale zdusiła mnie cytryna Wielu producentów środków do mycia kuchni/domu stosuje ostatnio patenty ECO - Tenzi nawet widziałem. Spoko sprawa w teorii, ale niestety nie widziałem jeszcze nic bezzapachowego. Do auta to już w ogóle.
Moderator Streat Opublikowano 29 Lutego 2020 Moderator Zgłoś Opublikowano 29 Lutego 2020 @Rybik w Machinie z tego co pamietam to soft99 Wash mist jest bezzapachowy, a i fajny dla Ciebie bo antybakteryjny 1
sT3VE Opublikowano 29 Lutego 2020 Zgłoś Opublikowano 29 Lutego 2020 Cleantech Cię gryzie? To ciężko będzie, to jeden z najmniej pachnących interior cleanerów. Wash mist to chyba będzie jedyne wyjście. 1
Rekomendowane odpowiedzi