wifi944 Opublikowano 8 Lutego 2020 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2020 Siemanko chciałem zaprezentować produkt Evron Interior Dressing, to moja pierwsza styczność z tą marką zobaczymy co potrafi Zawodnik: Butelki ok, etykiety zajefajne przejrzyste, schludne i mają hologram, produkt wodnisty, zapach jakiś owocowy bardzo fajny i dobrze wyczuwalny, ale nie nachalny pacjent honda accord, plastiki miękki na kokpicie i inny na kierownicy kokpit: jako że produkt jest 2w1 czyści i konserwuje, to i tak postanowiłem lewą część potraktować apc, żeby zobaczyć czy będzie różnica, prawa strona produkt na pad z MF i jazda aplikacja po prostu banalna, dosłownie 2 psiki na pad i cały element wysmarowany, przy tym produkt się nie klei i bardzo ładnie pachnie 50/50 delikatnie przyciemnienie, fajna satyna, po wyschnięciu ślisko lewa po apc, prawa bez, różnic w wyglądzie brak, zobaczymy jak wytrzymałość sprawdzimy na kierownicy bez apc , prawa strona dressing po aplikacji widać że coś zebrał po lewej stronie było już tłusto i trochę się świeciło, po aplikacji została satyna i leciutkie przyciemnienie podsumowanie : + zapach ładny i wyczuwalny podczas aplikacji + brak jakiś znaków ostrzegawczych + wydajność dzięki płynnej konsystencji + banalna aplikacja + 2w1 widać że lekki brud i tłuszcz zbiera + ogólny wygląd butelki i etykiety + można stosować do szybkich akcji jako qd +/- cena 45zł - jak dla mnie za mało przyciemnia Zachęcam do komentowania i zostawiania like , to zachęca do dalszych prezentacji innych produktów, dzięki 2
kamil598 Opublikowano 8 Lutego 2020 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2020 Jak za tą cenę to spodziewałem się czegoś więcej. Wygląda bardziej na interior cleaner a nie dressing
wifi944 Opublikowano 8 Lutego 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2020 1 minutę temu, kamil598 napisał: Jak za tą cenę to spodziewałem się czegoś więcej. Wygląda bardziej na interior cleaner a nie dressing Dlatego mówię jako qd idealny
Moderator Streat Opublikowano 9 Lutego 2020 Moderator Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2020 spekakularnej roznicy nie ma. Jak mozesz to zrob test czy zjada dressingi
wifi944 Opublikowano 9 Lutego 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2020 38 minut temu, Streat napisał: spekakularnej roznicy nie ma. Jak mozesz to zrob test czy zjada dressingi Zrobi się dziś to ogarnę
wifi944 Opublikowano 9 Lutego 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2020 Godzinę temu, Streat napisał: spekakularnej roznicy nie ma. Jak mozesz to zrob test czy zjada dressingi sprawdziłem pacjent colt umyłem apc i przedzieliłem na całość poszedł pb nl pierwsze podejście prawy dolny narożnik, trochę ruszyło drugie podeście, ściągnęło pb, widać odcięcie poziome jak i pionowe od pb
Moderator Streat Opublikowano 9 Lutego 2020 Moderator Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2020 czyli bardziej cleaner niz QD szkoda bo zapowiadał sie fajnie
wifi944 Opublikowano 9 Lutego 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2020 32 minuty temu, Streat napisał: czyli bardziej cleaner niz QD szkoda bo zapowiadał sie fajnie coś co jest 2w1 musi czyścic i odświeżać
Rekomendowane odpowiedzi