JJ. Opublikowano 26 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2010 A pad? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuflik Opublikowano 26 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2010 A pad? Obstawiam spot pady megsa:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JJ. Opublikowano 26 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2010 Ale mi chodzi o gramaturę twardy, średni czy miękki? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 26 Maja 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2010 A pad? Mały wełniaczek, bo nie miałem już małego CP, a potem mały PP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JJ. Opublikowano 26 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2010 Dziękować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kar01 Opublikowano 27 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2010 Świetna robota!Jak sie pracowało na lakierze vw? Równie twardy co perłowy? Hmm, dziwna sprawa... Mam polo 6R i osobiście uważam, że lakier jest dosyć miękki... Fakt, doświadczenia z polerowaniem nie mam żadnego, ale swoją teorie opieram na ilości swirli jakie mam niestety na lakierze... (nie muszę mówić, że mycie, osuszanie itd jest jak należy; jedynie na początku 2 razy byłem nim na myjni ręcznej, ale dosyć niezłej) Z drugiej jednak strony ktoś mi wczoraj przyłożył drzwiami w moje drzwi ( ) i lakier nie ucierpiał ani trochę (czego nei można powiedzieć o drzwiach). A Łukasz robotę odwalił imponującą! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 27 Maja 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2010 Hmm, dziwna sprawa... Mam polo 6R i osobiście uważam, że lakier jest dosyć miękki Karol, weź pod uwagę, że wersja 6N jest ze "starych czasów" i jednak 11 lat temu lakiery były zdecydowanie twardsze niż obecne także podejrzewam, że o to w tym wszystkim chodzi Dzięki za miłe słowo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 8 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2010 no Łukasz Polo wygląda KOX ciekawe jak wyjdzie moje Lupo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 8 Czerwca 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2010 no Łukasz Polo wygląda KOX ciekawe jak wyjdzie moje Lupo Zobaczymy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi