wifi944 Opublikowano 3 Stycznia 2020 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2020 Witam chciałbym pokazać jak działa iron, to prezentacja a nie test na mega szczurach, bardziej jako systematyczna pielęgnacja felgi po trasie 1000km dużo hamowania itp już uwalone dosyć mocno produkt wodnisty, nie daję aż tak jajem, jest czymś przełamany lecimy, szybko zaczyna krwawic około 15 sekund i już działa po 1min po 2,5 min już zaczyna podsychać i kolor zmieniać 50/50 niestety gdzieś mi zdjęcie uciekło, to zaznaczyłem na zdjęciu gdzie było pędzelkowane strona prawa , lewa nie ruszana jak dla mnie bez ruszania tak samo domył jak z ruszaniem zostało tylko smoła w rogach bez : pędzelek podsumowanie + bardzo dobre domywanie, nawet bez pędzelkowania + nie śmierdzi mocno jajem + dobrze się rozprowadza - za szybko przysycha 2,5-3 min - cena 1l 55zł jak dla mnie zdecydowanie za dużo - za tą cene etykieta, butelka średnia, do tego brak atomizera Zachęcam do komentowania, jak i like za prezentacje możliwości produktu 1
Moderator Domel Opublikowano 3 Stycznia 2020 Moderator Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2020 4 Felgi. 2 z przodu, 2 z tyłu. 2 osie zawsze podobnie się brudzą. Trzeba było zrobić 50/50 z innym produktem
wifi944 Opublikowano 3 Stycznia 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2020 20 minut temu, Domel napisał: 4 Felgi. 2 z przodu, 2 z tyłu. 2 osie zawsze podobnie się brudzą. Trzeba było zrobić 50/50 z innym produktem na to trzeba więcej czasu, na wiosnę zrobię jakiś test paru produktów dlatego to nie test tylko zaznaczam "prezentacja" co produkt potrafi, bo wiem ze na test to trzeba trochę czasu na przeprowadzanie, pozdro 1
Michał82 Opublikowano 3 Stycznia 2020 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2020 1 godzinę temu, wifi944 napisał: za szybko przysycha 2,5-3 min Rozumiem, że test przeprowadzałeś teraz? W takim wypadku to strach pomyśleć co będzie latem Na takie zabawy po trasie to używam K2 Roton/Tenzi Krwawa Felga. Są tanie a swoją robotę robią. A jak z wydajnością?
wifi944 Opublikowano 3 Stycznia 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2020 2 minuty temu, Michał82 napisał: Rozumiem, że test przeprowadzałeś teraz? W takim wypadku to strach pomyśleć co będzie latem Na takie zabawy po trasie to używam K2 Roton/Tenzi Krwawa Felga. Są tanie a swoją robotę robią. A jak z wydajnością? tak dziś wczoraj wróciłem z zakopanego a dziś z soli musiałem umyć, wydajność ok praktycznie może z 30 ml na 4 felgi zużyłem ale to tylko dla tego ze produkt wodnisty i dobry atomizer
Michał82 Opublikowano 3 Stycznia 2020 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2020 @wifi944 30ml czy 300ml? 3 minuty temu, wifi944 napisał: dobry atomizer Ale niestety nie jest od tego produktu tylko sam musiałeś dodać. Także mega minus moim zdaniem.
wifi944 Opublikowano 3 Stycznia 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2020 2 minuty temu, Michał82 napisał: @wifi944 30ml czy 300ml? Ale niestety nie jest od tego produktu tylko sam musiałeś dodać. Także mega minus moim zdaniem. 30-40 ml dosłownie po 4-5 strzałów na felge, ale produkt wodnisty to łatwo się aplikuje, i fakt brak atomizera w zestawie
Moderator psemo Opublikowano 3 Stycznia 2020 Moderator Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2020 5 godzin temu, wifi944 napisał: to prezentacja a nie test na mega szczurach Czy środki typu iron służą do mycia „szczurów” ? 5 godzin temu, wifi944 napisał: szybko zaczyna krwawic około 15 sekund i już działa Przy tak uwalonych felgach woda demineralizowana też mogłaby zakrwawić Czy podczas dekontaminacji lakieru, przed woskowaniem, również stosujesz środek typu iron na lakier z dużą ilością brudu drogowego?
wifi944 Opublikowano 3 Stycznia 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2020 2 godziny temu, psemo napisał: Czy środki typu iron służą do mycia „szczurów” ? Przy tak uwalonych felgach woda demineralizowana też mogłaby zakrwawić Czy podczas dekontaminacji lakieru, przed woskowaniem, również stosujesz środek typu iron na lakier z dużą ilością brudu drogowego? a czy vampirem nie domyjesz szczurów ? lakier to nie woskuje co tydzień, to wiadomo że pierwsze myje auto, a felgi systematycznie więc psikam na brudne felgi jak 80% osób zapewnię
Rekomendowane odpowiedzi