biały_1717 Opublikowano 14 Grudnia 2019 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2019 Witam, po premierze rupesa mark 3 dostałem go do testowania, ogólnie maszyna nie biła w ogóle, bardzo fajnie się nią pracowało, teraz kupiłem swoją mark 3 i strasznie bije, przy większych obrotach jest to bardzo odczuwalne aż ręce bolą po dłuższej pracy, dodam, że zdjąlem z talerza ta niebieska plastikową dokładkę żeby nie blokowała talerza, czy ma to jakieś znaczenie?
pablo15005 Opublikowano 14 Grudnia 2019 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2019 Ja wczoraj wyrzucilem ta gumowa uszczelke... Calkiem inna maszyna. Nie grzeje tak i nie zatrzymuje sie przy zaobleniu delikatnym. Nie moglem sie z nia dogadac w pracy ale po wyrzucenie jest bajka. Trzeba to jakos zrobic zeby wizualnie wygladalo i technicznie nie bylo problemow z syfem... Podkladki w zestawie nie mialem
powalla Opublikowano 14 Grudnia 2019 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2019 58 minut temu, pablo15005 napisał: Podkladki w zestawie nie mialem
biały_1717 Opublikowano 14 Grudnia 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2019 Ja wiem o podkladkach czy wyrzuceniu plastiku z talerza, ale mi najbardziej chodzi o to "bicie" maszyny, czy to ma związek z czymś czy coś z maszyna jest nie tak, jak ściągnę talerz to ten mechanizm metalowy co jest pod talerzem lata na boki, czy tak powinno być?
powalla Opublikowano 14 Grudnia 2019 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2019 Moja podpowiedź dotyczyła problemu kolegi pablo1505 , czyli zamiast zdejmować gumę , dać podkładkę i już guma nie wyhamowuje BP. Co do Twojego problemu, to jedziesz do sklepu opisujesz problem i zgłaszasz to jako rękojmię (nie gwarancję ! ) i czekasz jak ustosunkuje się sklep , ba może na miejscu będę mieć maszynki aby od razu porównać . PS: zgłoszenie rękojmi nie musi od razu oznaczać że Ci ją naprawia/wymienią , bo jeśli się okaże że BP jest krzywy lub jest np. krzywa ośka to mogą uznać iż Ci po prostu niefortunnie upadła i stąd kłopot .
pablo15005 Opublikowano 15 Grudnia 2019 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2019 @powalla dzięki, zastosuje ten patent i dam znac
Rekomendowane odpowiedzi