Leonidas Opublikowano 9 Grudnia 2019 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2019 Witam, dam radę pozbyć się lub zamaskować plamy po odświeżaczu na desce Seata Leona 1? Czyszczenie APC i dressing nie pomaga zbytnio. Polerowanie lub lakierowanie wchodzi w grę w przypadku takiej struktury plastiku? Plamy identyczne jak na zdjęciu tej deski:
Moderator BiałyGTi Opublikowano 10 Grudnia 2019 Moderator Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2019 Albo jakis dressing ktory ci to zamaskuje albo wymiana na inna deskę bo jak odbarwilo to juz nic nie zrobisz
Leonidas Opublikowano 10 Grudnia 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2019 Opalarką nie próbowałem, dressing RRC średnio daje radę. Obawiam się że odświeżacz rozpuścił czarny lakier z deski. Myślałem jeszcze nad czymś takim jak AUTOBRITE BLACK DYE. Stosował może ktoś z was coś takiego? Zastanawiam się jak to jest z trwałością takiego czernidła?
Kostek88 Opublikowano 10 Grudnia 2019 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2019 9 godzin temu, Leonidas napisał: Opalarką nie próbowałem, dressing RRC średnio daje radę. Obawiam się że odświeżacz rozpuścił czarny lakier z deski. Myślałem jeszcze nad czymś takim jak AUTOBRITE BLACK DYE. Stosował może ktoś z was coś takiego? Zastanawiam się jak to jest z trwałością takiego czernidła? To jest farba do tkanin i możliwa do użycia do tworzyw, nie dressing. Lepsze będzie całe malowanie deski farbą do plastiku.
Leonidas Opublikowano 20 Grudnia 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2019 Jakie farby do plastiku byłyby najlepsze?
Rekomendowane odpowiedzi