Jump to content

Myjnia bezdotykowa w Trójmieście godna polecenia.

Sinus

Recommended Posts

Cześć,
pytanie tak jak w temacie - który bezdotyk polecacie?

Rzadko korzystam, ale mycie ręczne wchodzi w grę tylko na działce, więc w okresie jesienno-zimowym jest z tym problem. Byłem dziś na Zaspie na tej nowej myjni i aktywna piana tam to jakiś dramat. Rozcieńczenie chyba 1:100, bo konsystencja tego jest bardzo płynna, nawet 1 min nie siedzi na lakierze. W efekcie prawie brak efektów, a na myjni zostawione ponad 10 zł, co uważam za totalną stratę czasu i pieniędzy. Ale może jest gdzieś w 3city bezdotyk godny polecenia, by autko się nie zaszczurzyło przez zimę? 

• 1 month later...

Cześć! 
Też szukam właśnie myjni w trójmieście z dobrą aktywną pianą. Raz natknąłem się na super pianę w okolicach Świecia i od wtedy szukam czegoś podobnego u nas i niestety wszystko chała. Z myjni z pianą testowałem delfina przy lotnisku i 3f przy PG, obie słabe. 

@Sinus Wrócę jeszcze do tego Tesco Chełm z tematu "Co zrobiłeś przy swoim aucie" żeby tam nie robić offtopa - da się tam normalnie ręcznie ogarnąć auto? Gdzieś już spotakełem się z poleceniem tej miejscówki. 

Mamy niedzielę niehandlowe, więc nikt tam nie pilnuje. Póki co byłem dwa razy i oba dobrze wspominam, bez żadnych problemów. A najlepsza aktywna pianę spotkałem chyba na myjni 3F na ul. Matuszewskiego na morenie.

Wysłane z mojego MI 9 przy użyciu Tapatalka

Wszystko na stanowisku oprócz suszenia i nakładania QD/dressingu na opony. Nie było jakiegoś mega ruchu tam ;)

Wysłane z mojego MI 9 przy użyciu Tapatalka

• 3 years later...

Która część Gdyni Cie interesuje? Na stacji pod żaglami można kiedyś było się bawić, potem to zmienili z możliwością wynajęcia stanowiska, lub po cichu w nocy ale nie wiem jak jest teraz. W redlowie przy KFC też się nikt nie czepiał, ale tam duży ruch więc najlepiej wieczorem żeby nie blokować. 

• 5 months later...

To ja się zapytam o Rumie, Redę.. zna ktoś miejscówkę gdzie można by z własną chemią podjechać żeby nikt krzywo nie patrzył?

Wysłane z mojego SM-S916B przy użyciu Tapatalka