wifi944 Opublikowano 24 Listopada 2019 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2019 tematem jest piana od wrapster, auto przejechane kolo 900km w rożnych warunkach do dzieła piana 1l, kolor zielony, zapach bardzo delikatny ledwo czuć, cukierkowy, rzadka ciecz, cena 35zł, piana w roztworze neutralne ph opis pacjent jest trochę brudu i filmu drogowego nalałem 460 ml wody + 40 ml piany piana nie jest to ciężka bita śmietana, ale jest gęsto piana po 3 min jeszcze siedzi po 5 min zaczyna podsychać więc czas płukać efekt już się ciemno robiło ciężko było uchwycić, ale sie coś tam udało podsumowanie + cena za 1 litr + fajna gęstość + siedzi dla mnie wystarczająco + rozcieńczalność + estetyczna i ładna etykieta + nie ruszyła QD na aucie - brak zapachu praktycznie nie wyczuwalny z butelki, podczas aplikacji to wgl - średnio jestem zadowolony z siły mycia, używałem inne piany z neutralnym ph i o wiele lepiej rozpuszczały brud, ta rozpuściła tylko największy brud, ten bardziej wbity został już nie mówię o filmie drogowym +/- wypłukiwanie niby Ciężko nie było ale więcej wody musiałem użyć Zachęcam do komentowania i zostawienia like co bardziej motywuje do przedstawiania wam moich odczuć
D@ViD Opublikowano 24 Listopada 2019 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2019 Godzinę temu, wifi944 napisał: piana w roztworze neutralne ph A tester sprawdził czy rzeczywiście jest ph neutralne? 1
V1RU$ Opublikowano 25 Listopada 2019 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2019 13 godzin temu, david2888 napisał: A tester sprawdził czy rzeczywiście jest ph neutralne? Daj żyć Butelka jakaś znajoma, ciekawe kto im to wyprodukował.
Moderator Domel Opublikowano 25 Listopada 2019 Moderator Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2019 48 minut temu, V1RU$ napisał: Butelka jakaś znajoma, ciekawe kto im to wyprodukował. A co to zmieni w Twoim życiu ;) To nie istotne, to jest business. Masz swój brand, jesteś rozpoznawalny, idziesz do odpowiedniej firmy i robią Ci chemie wedle życzenia, półki cenowej i jakościowej :) Wszyscy zarobią win-win ;) 1
V1RU$ Opublikowano 25 Listopada 2019 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2019 48 minut temu, Domel napisał: A co to zmieni w Twoim życiu To nie istotne, to jest business. Masz swój brand, jesteś rozpoznawalny, idziesz do odpowiedniej firmy i robią Ci chemie wedle życzenia, półki cenowej i jakościowej Wszyscy zarobią win-win Cóż muszę przyznać Ci rację w całej rozpiętości.
wifi944 Opublikowano 25 Listopada 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2019 18 godzin temu, david2888 napisał: A tester sprawdził czy rzeczywiście jest ph neutralne? Z ciekawości dziś poszedłem zobaczyć i się trochę zdziwiłem 1:10 jak widać nie jest neutral, lepiej nie wierzyć co ludzie piszą na etykiecie, od dziś będę w każdym pH sprawdzał ...
D@ViD Opublikowano 25 Listopada 2019 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2019 17 minut temu, wifi944 napisał: Z ciekawości dziś poszedłem zobaczyć i się trochę zdziwiłem 1:10 jak widać nie jest neutral, lepiej nie wierzyć co ludzie piszą na etykiecie, od dziś będę w każdym pH sprawdzał ... A widzisz Tester kolejna uwaga.... Ph zmierzyles pewnie roztworu 1:10. Pamiętaj że używając pianownicy PA, to ten roztwór jest dodatkowo jeszcze rozrabiany przez wodę z myjki. Wrzuć piane na auto i zmierz ph tej piany co będziesz miał na ucie.
V1RU$ Opublikowano 25 Listopada 2019 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2019 11 minut temu, david2888 napisał: A widzisz Tester kolejna uwaga.... Ph zmierzyles pewnie roztworu 1:10. Pamiętaj że używając pianownicy PA, to ten roztwór jest dodatkowo jeszcze rozrabiany przez wodę z myjki. Wrzuć piane na auto i zmierz ph tej piany co będziesz miał na ucie. Taki tester to ma przerąbane. Trzy pomiary przy jednej piane - w butelce koncentratu, w butelce od PA rozrobione i jeszcze to co usiadło na lakierze. 1
wifi944 Opublikowano 25 Listopada 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2019 Ok zrobię update na aucie w koncentracie jest 13 pH, w piątek będę mył auto to zrobię zdjęcie człowiek się dalej uczy
wifi944 Opublikowano 29 Listopada 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2019 Update piana na aucie 1.10, niby neutral
Rekomendowane odpowiedzi