Jump to content

Recommended Posts

• Administrator
Posted

Hej,

w sieci zapanowało czarne szaleństwo.

Również i my postanowiliśmy zaszaleć.

6329BC78-1BCE-415E-B33F-F7D4D8A70FC8.jpeg.48379d041b9287218252931d8f09a461.jpeg

Stawiamy wszystko na jedną kartę.

Wszystko licytujemy od 1zł. 
To ostatnia szansa na pomoc Igorowi.

https://bit.ly/34e3i8V

• Lubię to 5
  • Okay 2
Posted

No dobra to znowu się przyczepie. Widzę ze większość produktów to to co nie poszło za pierwszym razem. Pytanie czy pozostałe graty będą wystawione i jak tak to kiedy planujecie? Pozdrawiam.

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

• Administrator
Posted

Jakie pozostałe graty?

Teraz wystawiliśmy to co się nie sprzedało za pierwszym razem. 
Nic więcej nie ma. 
Sprzedajemy to i robimy bilans całej imprezy.

Konto Igora zasiliła ogromna kasa. Jaka? Już wkrótce się pochwalimy.

• Lubię to 1
  • Administrator
Posted
18 godzin temu, dareme89 napisał:

a lampy scangripa m.in  multimatch r, nova 4 sps? ani nie były wystawione wtedy ani teraz?

Część lamp musieliśmy zwrócić do Scangrip Polska. 
Otrzymaliśmy dwie przesyłki. Jedna była przeznaczona do sprzedaży a druga miała służyć jako pomoc podczas pracy przy straży pożarnej  i właśnie te lampy musieliśmy oddać. 
W natłoku zadań i obowiązków zapomnieliśmy o tym i były wystawione na naczepie. Na nasze szczęście nie licytowaliśmy tych lamp.

W razie potrzeby dysponuję listą zwróconych produktów do dystrybutora.

Posted

Nie no spoko, tak tylko pytam, bo może coś się zawieruszyło :) pozdrawiam.

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

• Dziękuję 1
Posted

W opisie aukcji nie widzę pojemności produktów - past polerskich i chemii. To celowy zabieg czy niedopatrzenie?
Nie wiem czy mogę sugerować się zdjęciem produktu?

Posted
O które pasty pytasz?
Arek czy wiadomo coś odnośnie pojemności? Bo to dość istotna różnica czy licytujemy pasty 250ml czy 1L
  • 4 weeks later...
Posted

Czy ktoś już dostał wylicytowane przedmioty? Bo u mnie żadnej informacji zwrotnej do tej pory nie było.

Posted

@kudlaty86 jesli chodzi o druga licytacje to ja juz dawno mam wszystko u siebie. Przyznam nawet, ze nie spodziewalem sie tak szybkiej wysylki.

Wysłane z mojego EML-L29 przy użyciu Tapatalka

Posted

Ja co prawda nie opłaciłem licytacji od razu po wygranej, ale mimo wszystko od 5 grudnia minęło już trochę czasu, ale skoro piszecie, że towar dostaliście to wyślę wiadomość przez Allegro z zapytaniem. Wcześniej nie chciałem zwracać głowy bo myślałem, że tyle to trwa po prostu .

• Administrator
Posted
16 godzin temu, kudlaty86 napisał:

Ja co prawda nie opłaciłem licytacji od razu po wygranej, ale mimo wszystko od 5 grudnia minęło już trochę czasu, ale skoro piszecie, że towar dostaliście to wyślę wiadomość przez Allegro z zapytaniem. Wcześniej nie chciałem zwracać głowy bo myślałem, że tyle to trwa po prostu .

Napisz proszę przez formularz Allegro. Bartek czyli osoba która to wysyła, nie zagląda na fka.
Dziękuję.