Administrator AreK Opublikowano 23 Listopada 2019 Administrator Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2019 Hej, w sieci zapanowało czarne szaleństwo. Również i my postanowiliśmy zaszaleć. Stawiamy wszystko na jedną kartę. Wszystko licytujemy od 1zł. To ostatnia szansa na pomoc Igorowi. https://bit.ly/34e3i8V 5 2
dareme89 Opublikowano 24 Listopada 2019 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2019 No dobra to znowu się przyczepie. Widzę ze większość produktów to to co nie poszło za pierwszym razem. Pytanie czy pozostałe graty będą wystawione i jak tak to kiedy planujecie? Pozdrawiam. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Administrator AreK Opublikowano 24 Listopada 2019 Autor Administrator Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2019 Jakie pozostałe graty? Teraz wystawiliśmy to co się nie sprzedało za pierwszym razem. Nic więcej nie ma. Sprzedajemy to i robimy bilans całej imprezy. Konto Igora zasiliła ogromna kasa. Jaka? Już wkrótce się pochwalimy. 1
dareme89 Opublikowano 24 Listopada 2019 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2019 a lampy scangripa m.in multimatch r, nova 4 sps? ani nie były wystawione wtedy ani teraz? 1
Administrator AreK Opublikowano 25 Listopada 2019 Autor Administrator Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2019 18 godzin temu, dareme89 napisał: a lampy scangripa m.in multimatch r, nova 4 sps? ani nie były wystawione wtedy ani teraz? Część lamp musieliśmy zwrócić do Scangrip Polska. Otrzymaliśmy dwie przesyłki. Jedna była przeznaczona do sprzedaży a druga miała służyć jako pomoc podczas pracy przy straży pożarnej i właśnie te lampy musieliśmy oddać. W natłoku zadań i obowiązków zapomnieliśmy o tym i były wystawione na naczepie. Na nasze szczęście nie licytowaliśmy tych lamp. W razie potrzeby dysponuję listą zwróconych produktów do dystrybutora.
dareme89 Opublikowano 25 Listopada 2019 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2019 Nie no spoko, tak tylko pytam, bo może coś się zawieruszyło :) pozdrawiam. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 1
kudlaty86 Opublikowano 25 Listopada 2019 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2019 W opisie aukcji nie widzę pojemności produktów - past polerskich i chemii. To celowy zabieg czy niedopatrzenie? Nie wiem czy mogę sugerować się zdjęciem produktu?
Administrator AreK Opublikowano 26 Listopada 2019 Autor Administrator Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2019 O które pasty pytasz?
kudlaty86 Opublikowano 26 Listopada 2019 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2019 Sonax i Scholl, nie widziałem w opisie pojemności, choć może przegapiłem
kudlaty86 Opublikowano 29 Listopada 2019 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2019 O które pasty pytasz?Arek czy wiadomo coś odnośnie pojemności? Bo to dość istotna różnica czy licytujemy pasty 250ml czy 1L
kudlaty86 Opublikowano 21 Grudnia 2019 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2019 Czy ktoś już dostał wylicytowane przedmioty? Bo u mnie żadnej informacji zwrotnej do tej pory nie było.
PiterG Opublikowano 21 Grudnia 2019 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2019 @kudlaty86 jesli chodzi o druga licytacje to ja juz dawno mam wszystko u siebie. Przyznam nawet, ze nie spodziewalem sie tak szybkiej wysylki. Wysłane z mojego EML-L29 przy użyciu Tapatalka
kudlaty86 Opublikowano 21 Grudnia 2019 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2019 Ja co prawda nie opłaciłem licytacji od razu po wygranej, ale mimo wszystko od 5 grudnia minęło już trochę czasu, ale skoro piszecie, że towar dostaliście to wyślę wiadomość przez Allegro z zapytaniem. Wcześniej nie chciałem zwracać głowy bo myślałem, że tyle to trwa po prostu .
Administrator AreK Opublikowano 22 Grudnia 2019 Autor Administrator Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2019 16 godzin temu, kudlaty86 napisał: Ja co prawda nie opłaciłem licytacji od razu po wygranej, ale mimo wszystko od 5 grudnia minęło już trochę czasu, ale skoro piszecie, że towar dostaliście to wyślę wiadomość przez Allegro z zapytaniem. Wcześniej nie chciałem zwracać głowy bo myślałem, że tyle to trwa po prostu . Napisz proszę przez formularz Allegro. Bartek czyli osoba która to wysyła, nie zagląda na fka. Dziękuję.
Rekomendowane odpowiedzi