22karasiek Opublikowano 16 Listopada 2019 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2019 Witam, chciałbym się zapytać o pewną rzecz a mianowicie chodzi mi o Niewidzialna wycieraczkę. Po aplikacji podczas jazdy tylko i wyłącznie wieczorem gdy pada światło na szybę zaobserwowałem pionowe linie (ruchy którymi nakladalem nw ) które za dnia są kompletnie niewidoczne. Czy wynika to z nie dotarcia NW lub tak powinno być. Pozdrawiam
JJZS.KAM Opublikowano 16 Listopada 2019 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2019 Nie powinno tak być. Postaraj się dotrzeć. 1
22karasiek Opublikowano 16 Listopada 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2019 Dziękuję za pomoc panowie
damiano2007 Opublikowano 20 Listopada 2019 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2019 @22karasiek jakbyś miał w dalszym ciągu mszy to polecam przemyć szybę IPA ok 40-50%. Zawsze tak robię jak docieram rain-x. Mazów wtedy zero. 1
kQba Opublikowano 7 Stycznia 2020 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2020 Przy RainX też raz miałem taki problem. Tę trzeba dobrze dotrzeć. Glaco dociera się dużo łatwiej, ale moim zdaniem nie warto do niej dopłacać.
Rekomendowane odpowiedzi