Alfa47 Posted November 14, 2019 Report Posted November 14, 2019 Witam. W związku z tym, że zakupiłem już kilka miesięcy temu chemię do prania z @K2 Auto jak nowe do użytku w domu, tak jeszcze w okresie letnim przetestowałem sobie w aucie które służyło do pracy, więc szybko się pobrudziło, a że miało być szykowne do sprzedaży to trzeba było przeprać. Główniej chciałbym się podzielić drobną fotorelacją, bo nie myślałem o tym żeby publikować to jako test na forum Sprzęt czym pracowane było A więc bohaterami są Lotar jako pre-spray i Tornado do płukania od @K2 Auto jak nowe Tornado 2 miarki, na 10 litrów wody. Lotar proporcje 1:10. Teraz małe porównania przed i po Przed Po Przed Po Tutaj takie porównanie na jednym fotelu. Przed Po Dla osób które szukają tanich środków do prania, mogę polecić bo kupno tej chemii wynosi w ok. 35zł. Brak problemów z wypłukiwaniem, jedynie do czego mogę się przyczepić to zapach chemiczny, który utrzymuje się troszkę dłużej od innych, tego typu specyfików. Dziękuję bardzo za uwagę 2
Recommended Posts