Adimax Posted November 4, 2019 Report Posted November 4, 2019 Witam Mam nadzieję, że u Was znajdę jakąś podpowiedź, posiadam felgi Borbet Y Titan Mat i niestety mam małą ryske, ktora koli mnie w oko, pisałem już nawet do producenta czy posiada może jakaś zaprawke w sprzedaży lub może podać kod lakieru żebym sam sobie zorganizował, niestety zaprawek nieposiadaja a kodu niepodadza, czy ktoś miał do czynienia z tym kolorem felg lub podobnym i mógłby pomóc w doborze kodu lakieru? Pozdrawiam
Sanchez77 Posted November 4, 2019 Report Posted November 4, 2019 Hmm... może po prostu podjedź do mieszalni lakierów i poproś żeby dobrali Ci właściwy kolor przy użyciu spektrofotometru?
Bitek Posted November 4, 2019 Report Posted November 4, 2019 Tak jak napisał @Sanchez77 podjedź do mieszalni coś znajdą
Adimax Posted November 5, 2019 Author Report Posted November 5, 2019 Dzięki za podpowiedz, brałem opcję z mieszalnią pod uwagę, jednak koła mam teraz ze sobą za granicą i będę musiał poczekać do kwietnia jak będę je miał nałożone i będę w Polsce, albo poszukam gdzieś tutaj w rejonie jakąś mieszalnie, zapakuje koło w bagażnik i niech coś dobiorą.
Rafał10 Posted November 6, 2019 Report Posted November 6, 2019 W szukajce wpisałem "kod" 0 wyświetleń ".Lakieru"ze 14 tyś. Nie wiem czy temat odpowiedni tutaj, ale spróbuję. Samochód Toyota Avensis jakiś czarny kolor.Kod lakieru 209. Zakładam że prawdopodobnie miękki lakier.?Czy jest tam warstwa bezbarwnego lakieru? 1
Recommended Posts