SPEEDKN Posted October 31, 2019 Report Posted October 31, 2019 Witam Po czyszczeniu i zabezpieczeniu skóry w aucie zestawem gyeon q2m leather soft na tapicerce uwidoczniły się wszystkie powstałe mikro uszkodzeniami małe ryski których wcześniej nie było widać. Jak najlepiej zamaskować takie uszkodzenia? Czy mogłem zrobić coś źle przy aplikacji powłoki? Ktoś miał podobnie?
Gozdziu23 Posted November 2, 2019 Report Posted November 2, 2019 Produkt jest typowo matowy, więc uszkodzenia są bardziej widoczne, kup jakaś odżywkę jak Gliptone gt13 za aplikuj i bedzie ok
sadam55 Posted November 2, 2019 Report Posted November 2, 2019 Bylo brudne to i widac nie bylo. Wyczysc kierownice, dopiero sie przeraziszWysłane z mojego SM-A320FL przy użyciu Tapatalka
SPEEDKN Posted November 29, 2019 Author Report Posted November 29, 2019 W dniu 2.11.2019 o 09:28, sadam55 napisał: Wyczysc kierownice, dopiero sie przerazisz Zrobię jak mówicie kupię odżywkę gliptone albo Colourlock i zobaczymy czy będzie mniej widoczne. Kierownice po czyszczeniu będę zapewne malował zestawem Colourlocka Swoją drogą słabo że po czyszczeniu i konserwacji gyeonem niektóre elementy wyglądają gorzej niż przed.
sadam55 Posted November 29, 2019 Report Posted November 29, 2019 To samo z plastikami. Czasem tylko dressing ratuje. Wysłane z mojego SM-A320FL przy użyciu Tapatalka
Recommended Posts