SPEEDKN Opublikowano 31 Października 2019 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2019 Witam Po czyszczeniu i zabezpieczeniu skóry w aucie zestawem gyeon q2m leather soft na tapicerce uwidoczniły się wszystkie powstałe mikro uszkodzeniami małe ryski których wcześniej nie było widać. Jak najlepiej zamaskować takie uszkodzenia? Czy mogłem zrobić coś źle przy aplikacji powłoki? Ktoś miał podobnie?
Gozdziu23 Opublikowano 2 Listopada 2019 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2019 Produkt jest typowo matowy, więc uszkodzenia są bardziej widoczne, kup jakaś odżywkę jak Gliptone gt13 za aplikuj i bedzie ok
sadam55 Opublikowano 2 Listopada 2019 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2019 Bylo brudne to i widac nie bylo. Wyczysc kierownice, dopiero sie przeraziszWysłane z mojego SM-A320FL przy użyciu Tapatalka
SPEEDKN Opublikowano 29 Listopada 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2019 W dniu 2.11.2019 o 09:28, sadam55 napisał: Wyczysc kierownice, dopiero sie przerazisz Zrobię jak mówicie kupię odżywkę gliptone albo Colourlock i zobaczymy czy będzie mniej widoczne. Kierownice po czyszczeniu będę zapewne malował zestawem Colourlocka Swoją drogą słabo że po czyszczeniu i konserwacji gyeonem niektóre elementy wyglądają gorzej niż przed.
sadam55 Opublikowano 29 Listopada 2019 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2019 To samo z plastikami. Czasem tylko dressing ratuje. Wysłane z mojego SM-A320FL przy użyciu Tapatalka
Rekomendowane odpowiedzi