szybson Posted October 26, 2019 Report Posted October 26, 2019 Hej, ma ktoś może jakiś pomysł / sposób jak usunąć z dywaników powbijane igły z drzew? Wysłane z mojego SM-G955F przy użyciu Tapatalka
Qlimaxss Posted October 26, 2019 Report Posted October 26, 2019 @szybson Penseta, szczotka miedziana wszytko zalezy jak mocno wbite.
szybson Posted October 26, 2019 Author Report Posted October 26, 2019 póki co podważam pilniczkiem ale myślałem że może macie jakieś inne szybsze sposoby, dzięki :) Wysłane z mojego SM-G955F przy użyciu Tapatalka
Qlimaxss Posted October 26, 2019 Report Posted October 26, 2019 @szybson Ja bym tak probował. Może chlopaki mają inne poczekaj może ktoś się wypowie. Możma też probowac wykałaczka
analyzator Posted December 19, 2019 Report Posted December 19, 2019 Jest niezawodny sposób. Kupować choinki z dostawą testuję trzeci rok i nie znajduję kolejnych igieł gdzieś do końca lata kolejnego roku
Bare Shine Posted December 19, 2019 Report Posted December 19, 2019 Ja uzywam benbow pod odkurzacz jezeli masz do dyspozycji kompresor to to szybka akcja. Szczotka do siersci tez daje rade w zaleznosci jaki material. Zwyklym tornadorem tez mozesz je wzruszyc i pozniej poodkurzac
Recommended Posts